Na porokah se bodo res prvič v življenju videli

FOTO: Predstavljamo kandidate za slovenski šov Poroka na prvi pogled

Nejc Simšič
26. 2. 2022, 19.24
Posodobljeno: 26. 2. 2022, 20.33
Deli članek:

V Sloveniji je več kot 700.000 samskih ljudi, večina pa si želi resnega partnerstva in ne nazadnje poroke. V slovenski različici šova Poroka na prvi pogled, ki bo na Planetu prvič ta ponedeljek, bomo spoznali šest samskih žensk in šest samskih moških, ki bodo svoje bodoče neveste in ženine prvič videli šele pred oltarjem, nato pa se podali na razburljivo pot iskanja prave ljubezni.

Planet TV
Katja

JANKO (45 let)
Je oče dveh sinov, prvič se je poročil pri 40 letih, a je zakon zaradi njegovega varanja trajal slabih pet let. Zdaj pravi, da tega ne bo več storil, saj si želi novo življenje: »Vedno se mi je nekam mudilo, zdaj pa sem se mogoče malo ustavil.« Glede spolnosti v odnosu pravi, da rad preizkuša najrazličnejše položaje, ampak samo s pravo osebo.

arhiv Planet
Janko

ANŽE (26 let)

arhiv Planet
Anže


Veselega Tržičana prijatelji opisujejo kot zelo zabavnega: »Sem tak, da oddajam pozitivno energijo.« Pri dekletih ni izbirčen, želi pa si, da bi spoznal dekle, ki bi mu bilo podobno. »Želim si, da bi bila sproščena, nezahtevna, da bi znala kuhati in da bi se ukvarjala s športom,« je priznal in dodal, da seks v odnosu zanj ni najpomembnejša stvar.

DOMEN (30 let)

arhiv Planet
Domen

Izkušnje v šovu se izredno veseli, predvsem pa upa, da bosta na koncu vesela tako on kot njegova nevesta. Razkril je, da je bil pred dvema letoma prevaran, vendar pravi, da čas celi rane. Priznal je, da mu je seks v razmerju zelo pomemben: »Prijateljico in ženo loči seks, drugače imam jaz lahko prijateljico.« Želi si, da njegova bodoča žena ne bi bila močne postave, imeti pa mora lepo zadnjico.

SANDI (50 let)

arhiv Planet
Sandi

Abrahamovec meni, da bo ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled zanj zelo dobra izkušnja. »Zato, ker gre za nekaj posebnega in ker vem, da je to prava stvar,« je pojasnil. Sandi prihaja iz Štajerske, poroka v šovu bo zanj prva in upa, da tudi zadnja.

ALEKSANDAR (28 let)

arhiv Planet
Aleksander

Mladenič prihaja iz Makedonije, v Slovenijo je prišel pred enim letom, trenutno pa živi v Medvodah. Ima dve hčerki, to je bil tudi razlog za njegovo selitev. »V Sloveniji me zadržuje odgovornost.« Brezpogojna ljubezen je zanj taka, da ga ima ženska rada, tudi če jo na njem kaj moti.

ANDRAŽ (25 let)

Planet TV
Andraž

Mladenič se bo v šovu poročil prvič v življenju, upa pa, da tudi zadnjič. Njegova najdaljša zveza je trajala leto in pol. V ljubezni sta mu vzor mama in oče: »Poročena sta že 25 let, pa ju še nisem videl, da bi se kdaj resno sporekla.« Glede bodoče neveste nima posebnih želja in povsem zaupa izbiri strokovnjakov.

KATJA (33 let)
Mladenka priznava, da ji je spolnost v odnosu zelo pomembna, samo sebe pa označuje za zelo dobro ljubimko. »Mislim, da bi to potrdil vsak, ki bi delil tovrstne radosti z mano,« je dejala Katja, ki se veseli ljubezenske preizkušnje v šovu.

HAJDI (28 let)

arhiv Planet
Hajdi


Gospodična je bila samska zadnje leto in pol, s fantom pa se je razšla, ker se na koncu nista razumela. »V resnici sva si bila čisto drugačna,« je razkrila Hajdi, ki meni, da se precej razlikuje od ostalih kandidatk. Pustimo se presenetiti ...

SANELA (27 let)

Planet TV
Sanela

Priznala je, da je bila v ljubezni zadržana, ker se je bala, da jo bo fant razočaral: »Zvezo sem prej končala, kot bi lahko do česa takega sploh prišlo.« Poudarila je, da je zdaj prišla do točke, ko se je ljubezni pripravljena predati stoodstotno.

NINA (33 let)
Pri svojih 33 letih priznava, da poroko v šovu vidi kot neko prelomnico, saj si želi, da bi se nekomu spet odprla. Zadnjih šest let je bila samska, s svojim bivšim pa ima še vedno povsem korekten odnos, saj se je z njim razšla zaradi različnih življenjskih poti. Zdaj se bo poročila drugič, razkrila pa je, da nima velike želje po naraščaju.«

KATE (34 let)

Planet TV
Kate


Želi si, da bi bilo njeno sodelovanje v šovu nepozabno doživetje, ki bi se razvilo v čarobno pravljico in na koncu v pravo ljubezen. »Verjamem, da je ta moški, ki prihaja v moje življenje, pravi zame,« je dejala. Za Kate bo to druga poroka, pravi pa, da je v drugo vedno srečnejše.

MONJA (49 let)

arhiv Planet
Monja

Njen največji strah je, da bi na stara leta ostala sama. »Želim si, da bi imela ob sebi nekoga, s katerim bi se lahko skupaj postarala in delila posteljo, v kateri bi se lahko stisnila k njemu,« je odkrito priznala. Za Monjo bo poroka v šovu prva v življenju, z nekdanjim partnerjem pa ima sina, ki je zdaj star 30 let. 

arhiv Planet
Nina