najslavnejši zvezdnik s pritlikavostjo na svetu

Ni se ustrašil velike ljubezni, ko je zagledal Erico Schmidt

T. L./revija Lady
27. 2. 2022, 07.59
Deli članek:

Odličen igralec Peter Dinklage je glavna zvezda glasbene drame Cyrano, za seboj pa ima vsaj tako prelepo in zanimivo ljubezensko zgodbo kot literarni junak.

Profimedia
Peter in Erica.

Peter Dinklage je glavna zvezda glasbene drame Cyrano, filma, ki ga trenutno predvajajo tudi v slovenskih kinodvoranah. Odličen igralec pa ima za seboj vsaj tako prelepo in zanimivo ljubezensko zgodbo kot literarni junak Cyrano. Peter, ki je brez dvoma najslavnejši zvezdnik s pritlikavostjo na svetu, se kljub majhni rasti ni ustrašil velike ljubezni, ko je zagledal Erico Schmidt, ki je zdaj že 17 let njegova žena.

Erica je povedala, da jo je Peter popolnoma očaral s svojim šarmom, smislom za humor in lepo osebnostjo. 52-letnik iz New Jerseyja, ki v višino meri le 132 centimetrov, in Erica Schmidt, direktorica manjšega gledališča, sta s svojo ljubeznijo razbila številne tabuje in imata enega najtrdnejših zakonov v Hollywoodu. V zakonu sta se jima rodili dve hčerki, zdaj stari enajst in pet let, igralec pa svojo družino skrbno skriva pred radovednimi očmi javnost in medijev. Peter in Erica sta se poročila leta 2005, skupaj se pojavljata na številnih dogodkih, a o svojem zakonu ne govorita.