Slovenski Maldivi

Kje uživa Erika Žnidaršič?

D. D./revija Lady
3. 2. 2022, 15.30
Posodobljeno: 3. 2. 2022, 15.32
Deli članek:

Erika Žnidaršič, ki so ji gledalci v preteklem letu najbolj zaupali, preživlja zelo negotove čase. Na nacionalni televiziji je deležna nemalo pritiskov, zato se mora znajti po svoje, da sprošča neljubi stres.

osebni arhiv
Erika Žnidaršič najde svoj mir v gorah.

Po prepotrebno energijo se najraje zateče v gozd, na ravnice in gore, kjer pozabi na vse tegobe in je lahko osredotočena le nase in na zdravilno moč narave. Noben letni čas je ne zaustavi, da se ne bi podala v hribe, četudi jo tam gor čaka snežna preproga. Krasno zimsko panoramo je celo preimenovala v slovenske Maldive, in če si nekateri znani obrazi grejejo kosti v osrčju Indijskega oceana, si ona polni dušo z domačimi lepotami.

Najraje se na vršace odpravi v spremstvu partnerja Davida, čeprav je sposobna iti tudi sama, saj je sebi najboljša družba. Kot pravi, so to trenutki, ko lahko v miru predela vse dileme, razčisti z vsem, kar ji leži na srcu, in si nabere kondicijo, ki jo zahteva njen naporni delovnik. Ob vrnitvi v dolino pa je prerojena in pripravljena na še tako nepredvidljive podvige.