V JUTRANJEM PROGRAMU Z ZABAVNO TELOVADBO

Nadiya Bychkova že drugič zapisana v Guinnessovo knjigo rekordov

Eva Jandl
13. 1. 2022, 05.40
Deli članek:

Dolga leta je Nadiya Bychkova plesala za Slovenijo in pobirala največje nagrade, zdaj pa že nekaj let pleše v najpopularnejši angleški plesni oddaji. Uvrstitev v finale se ji je tam za las izmuznila, a se je potolažila tako, da je sotekmovalce znova premagala v hitrosti plesnih korakov.

Osebni arhiv
Ponosna Nadiya Bychkova z drugo plaketo vpisa v Guinnessovo knjigo rekordov

Ukrajinsko-slovenska plesalka Nadiya Bychkova že nekaj let živi v Veliki Britaniji, kjer je velika zvezda, saj kot profesionalka pleše v angleški različici šova Zvezde plešejo (Strictly Come Dancing). Britanci so nad njo navdušeni, sploh odkar v jutranjem programu televizije BBC vodi jutranjo telovadbo v oprijetih telovadnih dresih in zabava občinstvo z vajami, kjer oponaša živali. Jutranjo telovadbo na televiziji je začela voditi junija lani, in ker so jo tako dobro sprejeli, je nastopila tudi že letos.

Nadiya Bychkova
V jutranjem programu televizije BBC Nadiya vodi jutranjo telovadbo v oprijetih telovadnih dresih in zabava občinstvo z vajami, kjer oponaša živali.

Za praznike v Londonu

Nadiya pa je tudi mama hčerki Mili, ki jo ima z Matijo Škarabotom, priznanim nogometašem. Oba jo obiskujeta v Veliki Britaniji, kadar je to mogoče, pa tudi sama se redno vrača v Slovenijo, za katero je plesala dolga leta in ji priplesala tudi nekaj največjih nagrad. Petletna hčerka je večkrat z njo v Londonu, nam je povedala Nadiya, nanjo pazi Nadiyina mama Larisa. Tudi praznike so letos preživeli v Veliki Britaniji, žal brez babice Larise, a je bila zvezdnica vsaj skupaj s hčerko in svojim srčnim izbrancem. Sicer v Sloveniji živijo v okolici Nove Gorice, večkrat pa obiščejo tudi njeno rodno Ukrajino.