Lanski športni cilj je dosegel

Challe Salle razkril, kaj si želi v tem letu

Eva Jandl
11. 1. 2022, 19.45
Deli članek:

Znani glasbenik, ki velja za najlepšega slovenskega raperja, Challe Salle je že 2. januarja zakorakal v telovadnico, saj novo leto zanj pomeni nov začetek. Poleg športnih ciljev pa ima tudi osebne, z dekletom Yvonne si v tem letu želita postati starša.

Osebni arhiv
Challe se redno posveča športu in si želi na leto opraviti vsaj 200 treningov – lani mu je to uspelo.

Challe si vsako leto določi cilj, koliko treningov bo opravil. Maja lani se nam je pohvalil, da jih je za njim že več kot sto. Cilj pa je bil 200 treningov in zdaj je ponosno povedal, da ga je dosegel, celo malce presegel. Redno obiskuje fitnes, rad ima tudi boks in tek, še posebno rad pa se zapodi po košarkarskem igrišču, saj je nekoč sanjal, da bi postal profesionalni košarkar. »Bil sem zelo perspektiven in tudi član reprezentance v mladinskih kategorijah. Vsako leto smo se uvrstili na zaključni finalni turnir in bili bronasti in srebrni, leta 2008 pa smo z mladinci KK Slovan tudi osvojili naslov državnih prvakov. Potem pa sem moral kmalu kariero prekiniti zaradi poškodb, ki so se vlekle in ponavljale.« Sicer še danes rad igra s prijatelji enkrat ali dvakrat na teden.

Prihaja otrok?

Glasbenik pravi, da se njegovo življenje med epidemijo ni bistveno spremenilo. »Vse moje obveznosti zdaj potekajo normalno, le nisem toliko na terenu kot prej, ker tudi ni tako veliko koncertov. Moj vsakdan poteka delovno, čas preživljam ustvarjalno, v glasbenem studiu, imam določene obveznosti in projekte s poslovnimi partnerji, sem v stiku s sledilci, mediji, radii,« našteva. Veliko časa preživlja tudi s svojo družino, mamo, sestro in nečakinjo, ter s svojim dekletom Yvonne Srdoč, s katero sta sicer lansko poletje načrtovala poroko, a sta jo nato prestavila. »Želiva, da je vse spontano in lepo, zato bo že prišel čas tudi za poroko. Si pa oba kmalu želiva otrok, tako da bo počasi treba začeti delati na tem,« je v smehu priznal. Pred kratkim je namreč že prenovil stanovanje, zdaj pa je čas, da v njem zaživi družina.