Stara komaj 34 let

Igralka nekdaj kultne serije umrla v spanju

P.T.
11. 1. 2022, 17.22
Posodobljeno: 11. 1. 2022, 17.58
Deli članek:

Igralka Miranda Fryer, ki je kot otrok igrala v priljubljeni avstralski seriji "Neighbours", je umrla v 34 letu starosti.

Instagram
Ko je začela igrati v seriji Sosedi, je bila stara komaj 18 mesecev. Bila je prvi otrok, ki je kdaj sklenil pogodbo za snemanje serije.

Nekdanjo igralko so našli v njenem domu v Melbournu. Vzrok smrti še ni uradno znan, člani njene družine pa pravijo, da je imela težave s srcem in da je umrla v spanju 6. januarja. ''Zgodilo se je povsem nepričakovano, še vedno ne vemo zagotovo, kaj je bil vzrok, a glede na našo družinsko zgodovino se zdi, da ji je med spanjem odpovedalo srce. Odšla je mirno,'' je na Facebooku zapisal njen brat Jeremy. Mirandina družina dodaja, da še čakajo na poročilo mrliškega preglednika, ki bo ugotovil vzrok smrti.

Leta 1989 je pri komaj 18 mesecih Miranda dobila vlogo Sky v seriji "Neighbours". Potem ko je kot otrok zapustila televizijski svet, je diplomirala iz zdravstvene nege in delala na oddelku za nevroznanost bolnišnice v Monashu na območju Melbourna.

Lani se je tudi poročila z zaročencem Arthurjem Pothitisom. V izjavi je njena družina zapisala, da sta bila z Arthurjem sorodni duši in da sta načrtovala družino, a je Mirandin večni spanec žal prekinil njune načrte.