Želi si le zdravja

Hajdi živi skupaj s starši in starimi starši

D. D./revija Lady
7. 1. 2022, 05.56
Deli članek:

Kako zelo je pomembno dobro počutje za veselje pri hiši, je v zadnjem mesecu izkusila podjetna Hajdi Korošec Jazbinšek.Potem ko je morala mami v bolnišnico, je slavna hčerka trepetala za njeno zdravje, vendar ji je naposled odleglo, saj se je njena največja vzornica vrnila domov, in spet so lahko bili vsi skupaj.

Osebni arhiv
Hajdi Korošec Jazbinšek je presrečna, ko se zbere vsa družina.

»Takšni trenutki so najdragocenejši in v stiski spoznaš, da potrebujemo zelo malo za srečo. Smo zelo povezani, in če se komu kaj zgodi, hitro združimo moči, usmerimo vso pozitivno energijo k tistemu, ki jo najbolj potrebuje, in s skupno podporo zmoremo vedno čez zahtevne ovire. Življenje nikomur ne prizanese, od nas pa je odvisno, kako se spoprimemo z izzivi,« zatrdi prva slovenska otroška zvezda.

Hajdi je ena od tistih, ki ima izoblikovano mnenje o marsikateri temi, zato ne preseneča, da ji ljudje zaupajo. V družinsko hišo, kjer živijo vse tri generacije, je po poroki z možem Urbanom ter rojstvom sinov Danteja in Evana vnesla nepopisno radost, ki jo zlahka opazimo na skupni fotografiji. Pomemben član sicer manjka, ampak najboljši zet po mnenju tašče in tasta se je preizkusil v vlogi fotografa in glede na rezultat je svoje delo opravil z odliko.