Le s težavo najde lepe obleke

Plavalka Katja Fain:"»Višina mi v bazenu ali na drugih področjih življenja nikoli ni predstavljala težave, zatakne pa se pri..."

A. C./revija Lady
24. 12. 2021, 20.36
Deli članek:

Plavalka Katja Fain ima s 183 centimetri idealno višino za manekenko. No, pa tudi pri plavanju ji centimetri pridejo še kako prav. Zatakne pa se pri oblačilih

Osebni arhiv
Katja Fain zaradi svoje višine le težko najde lepa in modna oblačila, ki bi ji prišla prav. A vseeno se vsake toliko rada lepo uredi

»Višina mi v bazenu ali na drugih področjih življenja nikoli ni predstavljala težave, zatakne pa se pri obla - čilih. Sploh glede dolžine hlač. Imam pravo srečo, če najdem kakšne hlače, ki so dovolj dolge zame,« pravi skodrana Katja, ki se mora kar pošteno potruditi, da najde lepa oblačila. Ravno tako je v zadregi pri oprijetih stvareh, saj imajo plavalci precej širša ramena od preostalih ljudi.

»Ni mi žal zapraviti denarja za obleke. Vendar ga zanje bistveno manj kot za hrano. Obe s sestro sva športnici, pa je potem kar veliko stroškov, saj imava posebno dieto. Uživava še vitamine, izotonične napitke, ogljikove hidrate v prahu. Vse to pa stane,« je iskrena Katja, ki jo boste največkrat srečali v trenirki in drugih športnih oblačilih.