Chris Noth

Vremena so se za gospodo Živino še stemnila

R.T.
24. 12. 2021, 13.48
Posodobljeno: 24. 12. 2021, 13.51
Deli članek:

Po treh se je oglasila še četrta. Slabo se mu piše.

Profimedia
Chris Noth

Po treh ženskah, ki so igralca Chrisa Notha, gospoda Živino iz serije Seks v mestu, obtožile posilstva, se je zdaj oglasila še četrta. Ameriška pevka Lisa Gentile trdi, da jo je danes 67-letni Noth pred skoraj 20 leti otipaval.

Prej omenjena posilstva naj bi se zgodila leta 204, 2010 in 2015. Vse tri ženske pravijo, da jih je igralec najprej povabil s sebi domov in jih tam zlorabil. Ameriški igralec je vse obtožbe zanikal.

Gentilova trdi, da si o tem prej ni upala spregovoriti zaradi igralčevega vpliva in groženj, da bo uničil njeno kariero. S pravnega vidika mu ne more škodovati, ker je od domnevnega incidenta minilo že preveč časa. Pevka zato poziva k spremembi zakonodaje.

Kot smo poročali, so obtožbe zelo vznemirile igralčevo ženo Taro Wilson, s katero ima dva sinova. V bran mu niso stopile niti soigralke iz omenjene serije, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis. Zaradi obtožb je Chris že izgubil delo pri seriji Pravičnik, ki jo je snemal dve sezoni, prav tako se mu je odpovedala agencija, ki ga je zastopala.