Zabava

Ljubezen, tako močna, da je za pet življenj

K.M.
16. 11. 2021, 21.34
Posodobljeno: 17. 11. 2021, 17.32
Deli članek:

Tudi v Sloveniji je Siniša Žunec, priljubljeni hrvaški glasbenik dalmatinskih korenin, navdušil z novo ljubezensko pesmijo Za pet života, s katero je v trenutku osvojil zveste oboževalce.

Osebni arhiv
Siniša Žunec 1

Siniša Žunec je v nedeljo razveselil svoje oboževalce, ko je na Radiu Aktual predstavil novo pesem Za pet života. Zatem pa je javnosti predstavil še videospot, ki ga je pred nekaj časa posnel na hrvaškem otoku Vir. Tudi tokrat je pesem za Sinišo ustvaril njegov sin Martin Žunec, ki se je podpisal tako pod besedilo kot glasbo. Martin je sicer ustvaril še pesmi Jedino more zna, Ljube, ljube, Na svitu sve in druge. Poleg tega je avtor glasbe pesmi Jagoda slovenskega izvajalca Tilna Lotriča, ki jo je spisal in spesnil skupaj s slovenskim ustvarjalcem hitov Rokom Lunačkom. 

Brez ljubezni ne gre

Kot nam je v kratkem pogovoru zaupal Siniša, je tudi tokrat tema pesmi ljubezenska, brez česar pri njegovih uspešnicah ne gre. »Ima pa poseben prizvok, saj govori o ljubezni in celem življenju. Zahvaljujem se svoji ljubljeni za vso ljubezen, ki mi jo je dala. Za to, da je celo življenje ob meni in mi je dala celo ljubezni, vredne petih življenj,« nam je o pesmi povedal vse. Besedilo »Ljubezni za pet življenj si mi dala, rešila moje srce in zato ti hvala. Brez tebe nimam nič in s tabo imam vse« pa pove osnovno idejo prelepe pesmi, ki bo zagotovo postala himna vseh zaljubljenih. 

Osebni arhiv
Siniša Žunec 2