SPET DOMA

Princesa Charlene se je po sedmih mesecih vrnila k možu v Monako

M. V.
8. 11. 2021, 13.45
Posodobljeno: 8. 11. 2021, 13.50
Deli članek:

S tem so se končala ugibanja v zvezi z njenim zdravstvenim stanjem, ki jo je prizemljilo v rojstni Južni Afriki, in skorajšnjem koncu kraljevskega zakona.

Profimedia
Kneginja Charlene

Monaška princesa Charlene je skoraj sedem mesecev preživela v rojstni Južnoafriški republiki, saj jo je infekcija sinusov prikovala na posteljo, zaradi poslabšanja stanja pa so jo morali večkrat operirati in so ji za nekaj časa odsvetovali potovanje z letalom. Zaradi tega je ostala v Cape Townu, stran od moža kneza Alberta, ki je seveda moral ostati doma v Monaku.

Njun zakon že tako ali tako spremljajo številna namigovanja o težavni zvezi, nesrečni princesi, joku in varanjih, njena odsotnost pa je stvar seveda samo še poslabšala in prilila olja na ogenj, sploh ker sta njuna 6-letna dvojčka Jacques in Gabriella ostajala pri očetu v Monaku. Knežji par je govorice ves čas zanikal in izjavljal, kako se veselita ponovnega snidenja, a zgodb o nesrečnem zakonu kljub temu ni bilo konec.

Zdaj je 43-letna Charlene končno spet doma. V Nico, Francija, je priletela zgodaj zjutraj, na letališču so jo pričakali njena otroka in 63-letni mož, potem pa so s helikopterjem skupaj odleteli domov na monaški dvor. Kraljevskega zakona očitno kljub vsem namigovanjem še ni konec.

Profimedia
Charlene je priletela na letališče v Nici.