uspešna v italiji

Se bo Lara Komar še kdaj vrnila pred slovenske kamere?

Eva Jandl
4. 11. 2021, 20.30
Posodobljeno: 4. 11. 2021, 21.03
Deli članek:

Lepa tržaška igralka Lara Komar je osvojila srca slovenskih gledalcev s serijo Reka ljubezni. Kako se spominja snemanja, je v stikih s kom iz igralske ekipe in ali jo bomo še kdaj videli v slovenski televizijski produkciji?

POP TV
Lara pogreša Trst in Slovenijo, trenutno namreč večino časa preživi v Rimu.

Igralka Lara Komar je trenutno zaposlena s snemanjem uspešne italijanske nadaljevanke Ženski raj in gradi svojo kariero na italijanskem trgu, kjer se jim je zdela zanimiva prav zaradi svoje zgodbe s Slovenijo, ko je zaslovela  v priljubljeni nadaljevanki Reka ljubezni. Zato smo jo vprašali, ali meni, da se bo kdaj vrnila pred slovenske kamere, k slovenskemu občinstvu. »Naj bi že sodelovala pri eni od produkcij, v seriji, ki je v tem trenutku pri vas v Sloveniji zelo gledana in priljubljena, ne smem pa vam povedati katera. Vendar se je vse zapletlo najprej z epidemijo, potem je prišla še ponudba za snemanje nadaljevanke iz Rima, čemur preprosto nisem smela reči ne. Življenje te sicer vedno preseneti in vse obrne, tako da ni nič dokončno. A zelo pogrešam moje kraje, moj Trst in mojo Slovenijo,« je prijazno povedala.

»ODZIV OBČINSTVA JE BIL NEVERJETEN!«

Spominjamo se je predvsem kot Irene iz nadaljevanke Reka ljubezni, kako pa se sama spominja teh časov, te nadaljevanke? »S polno nostalgije, doživela sem prekrasno obdobje v Ljubljani, na Krki in v Sloveniji. Bila je super ekipa in še danes sem v stikih predvsem s Tadejem Piškom, mojim soigralcem, in tudi drugimi igralci. Bilo je lepo, odziv občinstva je bil neverjeten, čutim le toplino,« je dejala Lara, ki je v Italiji del nadaljevanke Il paradiso delle signore oziroma Ženski raj.