Kondicijo zdaj nabira v dvoje

Po enem letu družinske sreče se voditeljica vrača v formo

Eva Jandl
4. 11. 2021, 05.49
Deli članek:

Njena oddaja, v kateri sopiha v hrib z znanimi obrazi, naj bi se vrnila na pomlad, medtem pa je Lea pokazala svojega enoletnega sina in tudi to, da je že začela premagovati nove kilometre.

Osebni arhiv
Lea na potepu s sinom Julijanom; na fotografiji mu je sicer zakrila obraz.

Televizijska voditeljica Lea Mederal je v svoji oddaji klepetala s slovenskimi znanimi obrazi na poti h kakšni znani ali manj znani turistični zanimivosti oziroma na hrib, ob tem pa je od prepotenih estradnikov izvedela marsikatero zanimivost ali sočno podrobnost. Potem ko je med prvo karanteno sporočila, da je noseča, je oddajo med nosečnostjo snemala še dolgo, nato pa je rodila sina Julijana. O materinstvu takrat ni želela govoriti, saj je imel otrok ob porodu težave, a so očitno zdaj že vse pozabljene. Lea je namreč pokazala, da je svojega Julijana, ki je že dopolnil eno leto, peljala s seboj na Bled in k izviru Nadiže. »Tokrat sem čudoviti izvir Nadiže opazovala le od daleč, saj je bila pot do Tamarja v družbi enoletnega Julijana že dovolj velik podvig. Bomo pa zagotovo prišli še kdaj, ko bo Julijan že malo večji,« je povedala.

SE BO VRNILA Z ODDAJO?

Lea resno vzdržuje kondicijo in nabira kilometre, po dolgem času se je podala na dvatisočak Viševnik, rada se tudi zapodi na Šmarno goro s kolegico, medtem ko otroka pusti v varstvu moža. Njene televizijske počitnice sicer še trajajo, in kot nam je povedala, bo porodniški dopust izkoristila do konca, saj je zanjo otrok na prvem mestu. Kdaj se bo vrnila na ekrane s svojimi potepi? To naj bi se zgodilo spomladi – oddajo je sicer vodila dobri dve leti in tako predstavila več kot sto izletniških točk.