Slovenija ima talent

»Drag kraljica« Jenni D tega od Čakarmiša ni pričakovala

N.S.
5. 10. 2021, 20.33
Deli članek:

Druga oddaja priljubljenega šova Slovenija ima talent je postregla z že drugim zlatim gumbom osme sezone. Tokrat ga je podelil žirant Branko Čakarmiš, in sicer kraljici preobleke oziroma 'drag kraljici' Jenni D, ki je presrečna.

POP TV
"Zlatega gumba res nisem pričakovala," je priznala kraljica preobleke.

Ko je Jenna D stopila na oder, je v trenutku omrežila vse žirante, očitno pa še najbolj Branka Čakarmiša, za katerega pravi, da je najlepši znani Slovenec.

»Jenna Dick je moja osebnost izven 'draga' plus nekaj več. Jenna je Janez 2.0, če se lahko tako izrazim. Jenna rada izgleda kot diva, vendar je v resnici čisto preprosta punca, rada je odštekana, obožuje ljudi in jih želi spravljati v dobro voljo, najpomembnejše ji je, da se ljudje v njeni okolici dobro počutijo,« je o sebi povedala kraljica preobleke, ki je izven »draga« kot Janez tekmovala za mistra Slovenije. Jenna D pravi, da ji je Branko z zlatim gumbom uresničil najlepše sanje. »Vsa ta situacija se mi je dogajala kot v počasnem posnetku. Za mikrosekundo sem razmišljala, da bo res šel, potem se mi je zdelo, da bo kakšna 'fora', da se bo vrnil in bo potem glasovanje, zlatega gumba pa res nisem pričakovala. Neverjetno sem srečna, da sem ga dobila prav od njega. Je izredno lep moški, njegove oči in nasmeh izžarevajo neko toplino, tudi ko je strog. Vedno je korekten, ima izjemno karizmo, predvsem pa ga spoštujem zaradi dela, ki ga opravlja. In dobiti zlati gumb od takega človeka je nekaj res neverjetnega,« je še priznala Jenna D.

arhiv Pop TV
Svoj nastop je posvetila Branku Čakarmišu, ki jo je poslal naravnost v polfinale.