»VSAK DAN BI MORALI BITI HVALEŽNI ZA MALENKOSTI«

Pevki Nini se je veliko dogajalo

Eva Jandl
4. 10. 2021, 20.40
Deli članek:

Pevki Nini Donelli se je ta konec tedna veliko dogajalo: praznovala je svoj 24. rojstni dan, predstavila pa je tudi novo pesem z naslovom Havana.

Osebni arhiv
Nina pravi, da je v teh časih kot pevka dosti bolj aktivna in pesem Havana je eden od prvih projektov, ki jih bo v kratkem predstavila.

»Vesela sem, da je pesem v hitrih ritmih, saj je bilo nekaj mojih zadnjih pesmi bolj počasnih. Poleg tega je po dolgem času zdaj to moja solo pesem,« nam je povedala Nina. »V teh časih smo pevci dosti bolj aktivni, vsaj pri meni je tako, veliko novih projektov je v teku in komaj čakam, da vam vse pokažem. Videospot za pesem Havana smo snemali dva dni, s snemalcem Rokom Maverjem sva tokrat izbrala malo drugačne lokacije. Meni osebno je zelo zanimiva tovarna dušika, v kateri smo snemali, saj stoji že od leta 1905, če se ne motim, in fantje so me opozorili, da ne sme tam nihče prižgati cigarete ali denimo politi vode, ker se še vedno lahko kaj vžge. Vesela sem, da sem znova sodelovala z avtorjem Dušanom Bačićem, on je napisal večino mojih pesmi, še posebno na samem začetku je bil prvi, ki mi je pomagal. No, kot zanimivost lahko povem še, da imam v spotu kitke, ki jih je Kiki pletel več kot tri ure, in še preden smo začeli snemati, me je že bolela ta zadnja,« razlaga v smehu.

Osebni arhiv
Nova pesem Havana je v hitrih ritmih.

V videospotu vidimo tudi kotalkarico, je to Nina? »Mnogi so mislili, da sem to jaz na kotalkah, ampak ne, to je profesionalna kotalkarica. Jaz bi se najverjetneje polomila ob takih trikih. Še vedno tu pa tam boksam, kolikor mi čas dopušča. Aktivnost zdaj vzdržujem s fitnesom, ker mi je bližje, in to je tudi enostavnejše, predvsem ko prihajajo hladnejši dnevi.«

Osebni arhiv
Mnogi jo sprašujejo, ali je ona kotalkarica v videospotu.

V POLNEM ZAGONU

V soboto je praznovala svoj 24. rojstni dan. »Vsak me vpraša, kaj si želim. Vse imam, kar potrebujem. Ravno pred kratkim sem napisala, da se ljudje premalo zavedamo, kaj vse imamo ... Že prav, da gledamo tudi, česa nimamo, in smo ambiciozni – ampak vsak dan bi morali biti hvaležni za malenkosti. Rekla bom le, da je največja sreča imeti starša, kot sta moja, imam najboljšo sestro, pa zdravje, drugo bo že. Kar pa se tiče mojih načrtov, kaj naj rečem? Sem v polnem pogonu, veliko ustvarjam, nekega plana, po katerem bi se ravnala, pa ni, čakam, da čim prej začnemo na polno nastopati!«