Ljubezen po domače

Včasih se je družila z Urško Čepin, danes dviguje veliko prahu v šovu

M. V.
4. 10. 2021, 20.10
Posodobljeno: 5. 10. 2021, 09.01
Deli članek:

Ena od bolj zanimivih kandidatk v oddaji Ljubezen po domače je zagotovo Sonja Plešnar, ki se poteguje za naklonjenost Mitje Rusa. Že na začetku je presenetila s svojo samozavestjo, izjavami, da je čarovnica, in seksi namigovanji. Nekaterim je Sonja znana – ni namreč prvič, da se pojavlja na televiziji in v rumenih medijih.

Pop TV
Sonja, kot jo poznamo v aktualni sezoni šova Ljubezen po domače.

Sonja je ob nastopu v oddaji medijem brez zadržkov povedala, da se je pri osemnajstih preselila na Nizozemsko k svoji veliki ljubezni Richardu, ki ga je spoznala na počitnicah na Hrvaškem. Z njim se je tudi poročila, a je njun zakon po šestnajstih letih razpadel.

»Richard mi je ukradel srce, me zlomil in poteptal, tako mojo dušo kot mojo voljo do življenja,« je povedala o težki ločitvi, ki je še vedno ni čisto prebolela, čeprav trdi, da je zdaj nehala žalovati in se spet odprla možnosti za novo ljubezen.

Pred dobrimi desetimi leti se je po ločitvi vrnila v Slovenijo in se začela pojavljati v rumenih medijih kot stilistka in modna oblikovalka, ki je oblekla nekdaj razvpito starleto in pevko Urško Čepin, s katero sta se pogosto pojavljali skupaj v javnosti. Skupaj sta celo sodelovali pri Urškini lastni znamki oblačil, ki pa ni nikoli zares zaživela. V tistem času je Sonja poskušala zgraditi tudi pevsko kariero, pod umetniškim imenom Sonia je posnela pesem Galeb, ki ji jo je pomagal ustvariti Bogdan Barovič (z malo brskanja po spletu boste hitro našli tudi videospot).

Mediaspeed
Sonja pred okoli desetimi leti …

Preizkušala se je tudi kot voditeljica, se prijavila v resničnostni šov Gospodinje pojejo, a ji ni uspelo priti čez predizbor. Nato pa je prav tako hitro, kot se je na sceni pojavila, tudi izginila – do letošnje Ljubezni po domače, kjer je takoj dvignila veliko prahu zaradi svoje jezičnosti, pa tudi videza. Mnogo gledalcev se namreč zgraža, češ da je imela preveč lepotnih operacij, a Sonja trdi, da si je samo povečala prsi, si popravila zgornjo ustnico in dala podaljške v lase, vse ostalo je delo matere narave, ki z njo pač ni prizanesljiva, saj naj bi se ji obraz popačil od vsega hudega, kar je v življenju doživela, in od negativnih čustev, ki jih je kot empatična oseba posrkala.

Mediaspeed
Včasih se je veliko družila z Uršo Čepin.