ostaja »močan«

Spregovorila Schumacherjeva soproga Corinna in oboževalcem vlila novo upanje

R.T.
26. 8. 2021, 10.15
Posodobljeno: 26. 8. 2021, 10.15
Deli članek:

Corinna Schumacher, soproga ikone Formule 1 Michaela Schumacher, je javnosti razodela, da njen soprog ostaja »močan.«

Profimedia
Corinna Schumacher

Pred težko pričakovanim dokumentarnim filmom o Michaelu Schumacherju, ki ga bo ob robu 30. obletnice njegovega prvega nastopa v Formuli 1 leta 1991 Netflix premierno objavil 15. septembra, je o svojem soprogu spregovorila Corinna.

Kot je o »ljubezni svojega življenja« pojasnila 52-letnica, je »preprosto čutila, da je nekaj posebnega.« Njene nadaljnje besede so Schumacherjeve oboževalce in navijače še posebej vzradostile. Dejala je namreč, da je Michael »psihično zelo močan. Zelo je močan. Tudi zdaj mi vsak dan kaže, kako je močan.«

Spomnimo, Schumacher se je 29. decembra 2013 med smučanjem v francoskih Alpah hudo ponesrečil, pristal v komi, vse od takrat pa se bori, da bi znova zaživel polno življenje. Sledila je dolgotrajna rehabilitacija, okoli njegovega zdravstvenega stanja v vsem tem času pa je veliko ugibanj, špekulacij in polinformacij. Njegovo okrevanje namreč pred očmi javnosti ostaja skrito. Ker se je pred javnostjo umaknila tudi njegova družina, o njegovem zdravstvenem stanju pa ne obstaja nobena javna dokumentacija, so Schumacherjevi oboževalci Corinnine besede, da njihov idol ostaja »močan,« vzeli kot suho zlato.