"mlad je, lahko se poroči še petkrat"

Igorjeva babica o Severini: Vesela sem, da sta se ločila. Nimam dobrega mnenja o njej

R.T.
23. 8. 2021, 14.59
Posodobljeno: 23. 8. 2021, 14.59
Deli članek:

Vnukova nekdanja soproga ji ni bila všeč.

Instagram
Igor Kojić in Severina

Ločitev sta Severina in Igor podpisala na zagrebškem sodišču, le pet dni po vložitvi vloge. Par je bil poročen šest let, zadnje leto pa se je vse bolj šušljalo o njunem razhodu. Pred kratkim sta govorice o ločitvi podkrepila s tem, ko sta si nehala slediti  na družbenih omrežjih.

Potem ko je v petek odjeknila novica o uradni ločitvi Severine (49) in Igorja Kojića (34), so novinarji hrvaškega portala 24sata stopili v stik z babico sedaj že nekdanjega soproga hrvaške pevke. 

83-letna Dobrija Kojić, ki živi v srbski vasi Loznica, je vesela, da sta se Severina in njen vnuk ločila. Povedala je, da je Severino prvič in zadnjič videla na njuni poroki v Beogradu. Kot kaže, pa ji hrvaška glasbenica ni ostala v lepem spominu.

"Takoj sem rekla, da od tega zakona ne bo nič, da ne bo trajalo. Severinino vedenje mi ni bilo všeč. Igor jo je pripeljal k meni, le roko mi je dala, z mano se ni več pogovarjala," je povedala Dobrija. 

"Nimam dobrega mnenja o njej. Naj se ločita. Mlad je, lahko se poroči še petkrat. Severina je maja dopolnila 50 let," je bila jasna. Dodala je je tudi, da je Severina želela, da je "vse po njeno".