pevka se je že oglasila

Konec je! Severina in Igor Kojić sta se uradno ločila

R.T.
20. 8. 2021, 15.44
Posodobljeno: 20. 8. 2021, 18.43
Deli članek:

Le pet dni po vložitvi vloge za ločitev.

Instagram
Severina in Igor Kojić

"Najina ločitev je sporazumna, prav tako sporazum o bivanju na različnih naslovih. Skupaj sva podpisala, skupni odvetnik je dokumente predložil sodišču in nimam kaj dodati. Razen tega, da nisem vedela, da bi sodišča lahko bila tako agilna. V primeru mojega otroka niso bila. In  ne boste verjeli, to je ista sodnica, ki je sprejela odločitev glede skrbništva, Tea Golub. Ni potrebovala niti sedem dni, da bi potrdila sporazumno ločitev," je Severina povedala za Index.

Hrvaška pevka Severina in Igor Kojić sta uradno končala zakon, poroča hrvaški portal Večernji list. Ločitev sta podpisala na zagrebškem sodišču, le pet dni po vložitvi vloge.

Par je bil poročen šest let, zadnje leto pa se je vse bolj šušljalo o njunem razhodu. Pred kratkim sta govorice o ločitvi podkrepila s tem, ko sta si nehala slediti  na družbenih omrežjih.

Aprila lani se je Severina vrnila v Zagreb, Igor pa je ostal v Beogradu. Od takrat ju javnost ni več videla skupaj. Srbski mediji so poročali, da se je Severina med karanteno sprla s tastom in taščo ter da z njima ni bila v dobrih odnosih. 

Severina in Kojić sta se poročila 25. septembra 2015 v istrskem naselju Bale v krogu najbližjih prijateljev in družine. Dva meseca kasneje je v Beogradu pred približno 600 gosti sledila civilna poroka, sledili so medeni tedni v Afriki, 

Par je novembra lani praznoval peto obletnico poroke, a na družbenih omrežjih ni bilo čestitk, kot sta jih objavila v preteklih letih.