Nov član skupine

Poskočni muzikanti predstavili novega pevca

N.S.
7. 7. 2021, 20.00
Deli članek:

Letošnji prehod iz pomladi v poletje je za Poskočne z eno besedo usojen. S svežo močjo novega pevca Dejana Goloba so fantje dobili novo energijo in vso pozornost usmerili v ustvarjanje. Te dni tako predstavljajo prvo pesem v novi zasedbi.

Denis Pozderec
Poskočni muzikantje

Za Poskočnimi je vsekakor naporna pomlad, saj jih je kot strela z jasnega na začetku leta udarila novica, da poskočni Dejan po skoraj desetih letih zapušča priljubljeno skupino.

Prav zaradi te novice se je v mnogih pojavil dvom o njihovem nadaljevanju. A kot so nam zaupali že takrat, so v novo leto stopili povezani kot še nikoli in pripravljeni na nove podvige. »Glasbena skupina je pojem, ki združuje mnogo stvari – ljubezen do glasbe, druženje, prilagajanje in medsebojno zaupanje,« so sporočili spomladi in dodali, da bodo pri izbiri novega člana poleg dobrega vokala pozorni tudi na to. Tako so se njihove poti usodno srečale z Dejanom Golobom, zdaj novim obrazom Poskočnih.

KRIVA JE USODA

»Usoda nas spremlja na vsakem koraku. Tudi nam je ponudila možnost, da poiščemo svoj obraz in tako stopimo na pravo pot življenja, povezanosti in sreče. Usojena je skladba, s katero odpiramo novo poglavje na svoji glasbeni poti. V njej smo želeli ujeti življenje v vzdušju barvitosti in neskončnosti morja, ki nas prav vse med seboj povezuje. Nanjo smo še toliko bolj ponosni, saj je naša avtorska skladba. Verjamemo, da jo bodo zato poslušalci še toliko bolj vzeli za svojo,« je povedal Lovro, ki skupaj z Dejanom, Jožijem, Martinom in Nejcem verjame, da bo pesem Usojena vsem prinesla pozitivno energijo, in se bo širila tudi na koncertih, ki jih imajo fantje med zelo delovnim poletjem.