Za MMS združila moči

Maja Založnik in Samuel Lucas: Dala bova vse od sebe

N.S.
7. 7. 2021, 20.30
Deli članek:

Ta konec tedna se bo v portoroškem Avditoriju odvil že 40. tradicionalni poletni festival Melodije morja in sonca, kjer bosta kot prva nastopila Samuel Lucas in Maja Založnik.

pr
Maja Založnik in Samuel Lucas bosta s pesmijo Kdo smo? odprla jubilejni festival MMS.

Na jubilejnem festivalu Melodije morja in sonca bosta glasbenika in odlična vokalista zapela skladbo Kdo smo?

Čeprav gre za tekmovalni festival, Maja in Samuel pravita, da je važno, da sta na odru sproščena in da se zabavata. To potem občutijo tudi gledalci in poslušalci. "Midva greva na festival uživat in dat vse od sebe," je še priznal Lucas. 

»Z Majo se poznava že več kot 10 let, spoznala sva se pred leti na vajah za eno glasbeno sodelovanje. Moram reči, da je Maja odlična vokalistka, močna oseba, ki ve, kaj hoče, zato sem vesel, da sva zdaj združila moči v skladbi za MMS. V duetih je pomembno, da se glasova ujameta, in najina se, tako da tudi energija in sporočilo pesmi prideta do izraza,« je povedal avtor pesmi, ki bo z Majo nastopil pod zaporedno številko ena. »Letos MMS čaka 40., okrogli jubilej, zato bo res nekaj posebnega. In ker bova nastopila prva, to pomeni, da bova otvoritvena pesem, kar nama je obema v čast. V resnici je res vseeno, kateri nastopiš, če imaš dobro pesem in če znaš postreči z dobrim nastopom. Oba z Majo staviva na vokale in karizmo, ki jo izžarevava ob nastopu,« je dodal Samuel, ki bo na MMS nastopil že drugič, za Majo pa bo to prva udeležba na festivalu.