Hrvaška pevka

Ima novega? Jelena Rozga spregovorila tudi o Stjepanu Hauserju

L.K.
28. 4. 2021, 20.25
Posodobljeno: 28. 4. 2021, 20.28
Deli članek:

Povezujejo jo s splitskim šefom ...

Radio Aktual
Jelena Rozga

Kariera Jelene Rozge je »dopolnila« 25 let. Potem ko so splitski pevki pred tremi leti po dolgoletnih težavah s ščitnico diagnosticirali tahikardijo, resno srčno bolezen, ki je v hujših primerih lahko tudi usodna, se po najboljših močeh sooča še s pandemijo novega koronavirusa. Kot je povedala za Glorio, se še ni cepila, je pa že v čakalni vrsti za cepivo.

Zdravstvenim težavam navkljub na koncertih v zadnjih treh letih ni imela težav. Zasluge za to pripisuje terapiji in disciplini.

43-letnici je spanec dolgo kratil zalezovalec, ki je končno v rokah pristojnih inštitucij, potem ko ga je prijavila.

Že vrabci na strehah čivkajo, da je Rozga bila v zvezi z violončelistom Stjepanom Hauserjem iz dvojca 2Cellos. V kakšnih odnosih sta? »Rekla bi, da tisto, kar je v preteklosti, tja spada z razlogom. Isto velja za ljudi, ki so del moje preteklosti, tako zasebno kot profesionalno. O takih stvareh ne razmišljam. Vedno gledam le naprej,« je povedala za Glorio.

Rozgo v zadnjem času povezujejo s splitskim šefom Ivanom Pažaninom, a ni potrdila, da je res v zvezi z njim. Je pa razkrila, da še vedno upa, da bo nekoč mama.