Sanjski moški

Jasmina: »Že zjutraj sem slutila, da bom šla domov«

Marjana Vovk
26. 4. 2021, 20.33
Deli članek:

Potem ko je že prvi večer z njim delila svojo žalostno družinsko zgodbo, ob kateri so se mu zasolzile oči, smo mislili, da so podobne izkušnje sanjskega Gregorja in Jasmino čustveno povezale, a očitno to ni bilo dovolj, da je ne bi poslal domov.

Pop TV
Jasmini je žal, da se gledalcem ni mogla predstaviti takšna, kot je v resnici.

Jasmina je torej četrta izpadla tekmovalka Sanjskega moškega, kljub temu da mu je zaupala, da je otrok ločencev, ki je ostal »vmes«, s čimer ga je zelo ganila, saj je tudi on iz ločene družine. »Tako je pač naneslo,« pojasni Jasmina, zakaj se mu je takoj izpovedala. »Nisem vedela, da ima podobno zgodbo, ravnala sem intuitivno, taka pač sem.« Več o svoji preteklosti ne želi govoriti, predvsem zato, ker se ne želi nikomur smiliti. »Vsak ima svojo težko zgodbo, jaz sem se s svojo spopadla kot pravi bojevnik, jo razčistila in sem ponosna nase.«

Slutila je

Seveda bi si želela dlje ostati v šovu, da bi se bolje predstavila gledalcem in da bi bolje spoznala Gregorja, saj ji je bil zelo všeč. »Zelo lep fant, urejen, z lepim nasmehom, zelo prijeten tudi navznoter, globok – res sanjski.« Zakaj je izločil prav njo, ne ve. »Presenečena sem, saj sem v prvi oddaji prva dobila vrtnico in sem imela občutek, da sem nanj napravila zelo dober vtis. A moram priznati, da sem tisti dan že zjutraj slutila, da grem domov. Puncam sem vnaprej napovedala, da bova pri zadnji vrtnici ostali jaz in Sanja in da jo bo dobila ona.« In tako je res bilo! »Že od nekdaj imam močno intuicijo in predvidim izid določenih situacij, a je žal ne poslušam vedno,« prizna.

Spor in jok

Morda je na njeno izločitev vplival tudi spor s »cimro« Sanjo, ki ni želela spati v isti postelji z »neznano osebo«. Jasmina pravi, da zaradi nje v njuno sobo ni smela povabiti drugih punc, in ko je Sanja v prepiru povzdignila glas, je bilo za Jasmino to preveč in se je zjokala. »Ne maram, da kdo kriči name, ko sem bila majhna, sem tega doživela preveč.« V tistem trenutku je tudi izjavila, da si želi domov. »Morda je to povedala Gregorju, iz tega naredila dramo in potegnila boljše karte. Kaj pa vem. A nisem zamerljiva, tudi njej želim vse dobro.« Tako kot Gregorju. »Iz srca mu privoščim, da najde ljubezen svojega življenja.«

Krive so prijateljice

Triintridesetletno Mariborčanko, ki dela kot receptorka v Avstriji, so sicer v oddajo prijavile njene prijateljice, ker se jim je zdelo, da se je po razhodu s partnerjem preveč osamila. »Prijavile so me že na Ljubezen po domače, so me povabili v oddajo, a takrat nisem želela sodelovati. V Sanjskega moškega pa sem šla iz čistega 'firbca'. In niti malo mi ni žal, bi šla še enkrat,« se smeji in doda, da bi drugič zagotovo več govorila; tokrat jo je že v prvi oddaji zadela »ustna kap, kamere so me pojedle, trema me je čisto ohromila, v resnici pa sem zelo zgovorna«.