vrtnice in vino

Njuna mnenja se najbolj krešejo ob poljubljanju

Marjana Vovk
24. 4. 2021, 07.34
Deli članek:

V oddaji Vrtnice in vino lahko spremljamo tri pare, ki sočno komentirajo dogajanje v šovu Sanjski moški. Posebej zanimiva sta partnerja Maruša in Luka, ki ob kančku ljubosumja ponujata tipično moški in tipično ženski pogled na stvari. »Kam naj jo drugam gledam kot v balone,« denimo pravi on, ona pa mu zabrusi: »V oči!«

Pop TV
Maruša in Luka pravita, da vedno izstrelita, kar jima pade na pamet.

Maruša Prelovšek ima 29 let in dela kot svetovalka na oddelku kozmetike v ljubljanski veleblagovnici, Luka Bračun pa je star 32 let in je pismonoša v Medvodah. V oddaji sta povedala, da verjameta v ljubezen na prvi pogled, saj se je zgodila njima. Zdaj sta skupaj že okoli petnajst let in imata dva čudovita otroka. Hčer Zoja je stara pet let, sin Nik pa leto in pol.

Zakaj sta se odločila za sodelovanje v oddaji?

Za sodelovanje v oddaji sva se odločila, ker sva obsedena z vsemi resničnostnimi šovi. In tudi zaradi novih izzivov in izkušenj. 

Kaj si mislita o sanjskem Gregorju?

Na prvi pogled sva mislila, da je Gregor zelo samovšečen in aroganten, ampak v oddaji se je prikazal v povsem drugačni luči. Videti je zelo čustven in družinski človek, takšen, kot sem tudi jaz.

osebni arhiv
Imata dva otroka, 5-letno Zojo in leto in pol starega Nika.

Katero dekle sta si po dveh oddajah najbolj zapomnila?

Najbolj sva si zapomnila Ano Pusovnik zaradi svojih izzivalnih oblačil in Lauro Beranič zaradi njenega nenehnega komentiranja in sočnih izjav. Vseeno pa bi izpostavila tudi Nino Radi, ker je zelo simpatično, preprosto in prijazno dekle in misliva, da je takšnih deklet zelo malo.

Mislita, da lahko Gregor res najde ljubezen pred kamero?

Glede na to, da smo šele na začetku snemanja in se oddaje razpletajo, se lahko zgodi marsikaj, ker je res ogromno prijaznih in super deklet.

Pri vama je bila menda ljubezen na prvi pogled. Nam lahko zaupata svojo zgodbo?

Res je, pri nama se je zgodila ljubezen na prvi pogled! Maruša je pred leti na portalu za klepetanje (MSN) vprašala, ali ima kdo CD od Siddharte, jaz pa sem ga imel doma, in tako sva spregovorila prve besede ter se dogovorila, da se dobiva na igrišču v Litiji. Ko sva se videla, so takoj preskočile iskrice. Odšla sva na dolg sprehod, na katerem sva se ogromno presmejala in pogovarjala. Naslednji dan se je začela najina pustolovščina, ki še vedno traja.

Pop TV
Maruša se ne boji pokazati čustev in je v drugi oddaji že zajokala.

Katere razlike med vama najbolj pridejo na plan v oddaji, kje se vajina mnenja najbolj krešejo?

Najini pogledi se najbolj razlikujejo, kadar se Gregor poljubi s katero od deklet. Meni je to všeč, Maruša pa se s tem ne strinja. Mislim, da se je Gregor pravilno odločil, da jih poljubi, da bo vedel, kaj lahko pričakuje. 

Maruša, zakaj je Luka vaš sanjski moški?

Luka je zame sanjski moški, ker me vsak dan nasmeji, ko sem v stiski ali žalostna, mi je vedno v tolažbo. Je najboljši ati najinih otrok in zelo skrben. Že 15 let sem zaljubljena in vem, da je to moški mojega življenja. Drug drugega pa predvsem zelo spoštujeva in si zaupava. 

Luka, zakaj je Maruša vaša sanjska ženska?

Maruša je zame sanjska ženska že od samega začetka, ko sem jo prvič zagledal s trakom na glavi. Me odlično dopolnjuje, vedno se lahko zanesem nanjo in je zelo dobra mati najinima dvema sončkoma. Preprosto jo obožujem.

Sta s sodelovanjem v oddaji ugotovila kaj novega drug o drugem oziroma o sebi?

V oddaji nisva odkrila nič novega, ker takšna sva že od samega začetka. Zanimivo nama je to, da nama ni prav nič nelagodno pred kamerami, odpirajo se nama tudi nove dogodivščine na instagramu (@atisezabava in @mamisezabava). Tako da sva izjemno zadovoljna, da sva se prijavila v ta šov.

Ali v oddaji pazita, kaj govorita, se držita nazaj ali kar »ustrelita«?

V bistvu ne, ker sva takšna tudi takrat, ko ni kamer. Vedno izstreliva, kar nama pade na pamet.

Kdaj razmišljata, kaj bosta na vajino TV-avanturo nekoč rekla vajina otroka?

Mislim, da ne bo prav nič drugače, ker sva takšna, kot sva. Nikoli ničesar ne skrivava in sta naju preprosto navajena. Vedno sva jima bila in jima bova vzor. Vsaj upava tako. 

Pop TV
Malce ljubosumja že v prvi oddaji.