Deli ali kradi

Radodarni Denis Avdić Show za 10 let nagrajuje z 10.000 evri!

N.N.
5. 1. 2021, 18.18
Posodobljeno: 5. 1. 2021, 18.21
Deli članek:

Denis Avdić in ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, so se danes zjutraj odlično zabavali. Na Radiu 1 se je namreč začela najbolj napeta igra vseh časov Deli ali kradi, kakršne v Sloveniji še ni bilo!

Radio1
28-urni dobrodelni Denis Avdić šov

Ob deseti obletnici Denis Avdić Showa Radio 1 poslušalce nagrajuje s kar 10.000 evri! Vsak dan se igrata dva poslušalca, ki se morata, ko ju pokličejo v eter, odločiti ali rečeta »delim« in si 1.000 evrov razdelita, ali pa rečeta »kradem« in s tem tvegata, da dobita vse ali nič.

Prva izbranca sta bila tako Anka in Rok, ki sta se vnaprej zmenila, da bosta znesek delila. Ko je Denis dal znak, pa se je zgodba povsem obrnila! Anka se je dogovora držala in rekla deli, Rok pa se ni držal dogovorjenega in je rekel kradem ter tako osvojil 1000 evrov, ki jih bo porabil za registracijo avtomobila, nakup vinjete in verjetno še kaj.

»Vse je samo igra, važno je, da se ob poslušanju vsi zabavamo in predvsem nobenega ne obtožujemo,« je dejal Denis Avdić po prvem klicu. »Veselim pa se že naslednjih klicev,« je zaključil in pozval Slovence, da se na to napeto igro, ki bo trajala vse do 15. januarja, lahko prijavijo na spletni strani Radia1.