PRESENEČENJE

Princ Harry: »Ob prvi priložnosti se želim vrniti domov!«

N.S.
4. 1. 2021, 21.01
Deli članek:

Princ Harry in Meghan Markle sta pred natanko enim letom sporočila šokantno novico, da izstopata iz britanske kraljeve družine. Zdaj pa je priljubljeni princ Harry priznal, da se želi čim prej vrniti na dvor.

Profimedia
Princ Harry

Čeprav so božično-novoletne praznike Harry, Meghan in Archie preživeli v Los Angelesu, naj bi se po poročanju tujih medijev princ Harry ob prvi priložnosti vrnil v Veliko Britanijo in obiskal svojo babico, kraljico Elizabeto II.

Čeprav od njunega uradnega odhoda s kraljevega dvora mineva že več kot pol leta, imata namreč Meghan in Harry tam še nedokončane posle, obenem morata s kraljico doreči tudi dolgoročni načrt za svojo prihodnost. Med drugim se morajo odločiti, ali bosta povsem opustila svoja naziva vojvoda in vojvodinja Susseška, ali jima trajno pripadajo njune humanitarne organizacije ter katera dela bosta lahko opravljala in kako bo potekalo njuno življenje daleč od britanskega dvora. Kot poročajo viri, naj bi oba upala, da bosta lahko še naprej opravljala humanitarno delo, ki sta ga začela še kot člana kraljeve družine. Prvi sestanek s kraljico naj bi potekal virtualno. Kdaj se bo Harry lahko vrnil v Veliko Britanijo, zaradi trenutnih razmer po svetu še vedno ni jasno. Prav tako še ni znano, ali ga bosta na potovanju spremljala Meghan in Archie.