Hilaria Baldwin

Soproga hollywoodskega zvezdnika lagala o svojem poreklu?

R.T.
28. 12. 2020, 09.15
Posodobljeno: 28. 12. 2020, 09.19
Deli članek:

Je njen naglas lažen?

Profimedia
Hilaria in Alec Baldwin

Po nizu obtožb, da je poneverila svoje špansko poreklo, Hilarii Baldwin ni preostalo drugega, kot da prizna, da je v resnici Hillary, rojena v Bostonu in ne na Majorki.

Da je belka, je navrgla 36-letna influencerka, a da je v etničnem smislu zmes marsičesa. Tudi njeno odraščanje, kar se tiče kulture, ni enoznačno.

Govorice, da njen španski naglas ni pravi, so dobile vetra, ko je več njenih nekdanjih sošolcev potrdilo, da je odraščala v Westonu v ameriški zvezni državi Massachusetts in da ni imela naglasa.

Med Španijo in ZDA

V njeni spletni biografiji sicer piše, da je bila rojena na Majorki, odraščala pa je v Bostonu, sama pa je v intervjujih dala vedeti, da se je iz Španije v Združene države Amerike preselila, ko je imela 19. V nedeljo je predstavila malce popravljeno zgodbo: nekaj mladosti je preživela v Španiji, nekaj v Massachusettsu. Vztrajala pa je pri tem, da njena celotna družina trenutno živi v Španiji. Ob tem je pripomnila, da je bilo na njeni poroki z Alecom Baldwinom leta 2012 44 ljudi iz te evropske države.

Njunih pet otrok ima španska imena: Carmen Gabriela (7), Rafael Thomas (5), Leonardo Angel (4), Romeo Alejandro (2), Eduardo Pao Lucas (3 mesece).

In še glede imena: Hillary uporablja v Združenih državah Amerike, Hilaria pa v Španiji. Za njeno družino je Hilaria. Njena starša, upokojena profesorja Kathryn Hayword in David Thomas, sta se leta 2011 preselila na Majorko. Njena mama naj bi po njenih besedah bila španskega porekla.

Njen 62-letni soprog ji je stopil v bran, a ni naslovil obtožb zoper njo. Se je pa obregnil ob medije, ki poročajo o trditvah, ki so napačne.