Melania Trump

Melania med prebiranjem otroške knjige razjezila Američane

N.S.
21. 12. 2020, 20.15
Posodobljeno: 21. 12. 2020, 21.24
Deli članek:

Po tem, ko se je prva dama Melania Trump pred kratkim udeležila dobrodelnega otroškega dogodka, je tokrat obiskala bolnišnico, da bi tamkajšnjim najmlajšim bolnikom prebrala božično pravljico. Seveda ni šlo brez »zapletov«!

Profimedia
Melania Trump na še enem od svojih zadnjih uradnih dogodkov, kjer je seveda zablestela.

Po razkritju posnetka pred mesecem dni, ko se je Melania Trump pritoževala čez vse uradne obveznosti, ki jih je imela lanski božič, je letos najvplivnejša Slovenka obrnila ploščo.

Letos je ameriška prva dama navdušila že na dogodku ob prihodu smreke v Belo hišo, ob razkritju letošnje praznične okrasitve Bele hiše in na nedavnem dogodku za otroke. Zdaj pa je prva dama Melania Trump zablestela tudi na vsakoletnem dogodku, kjer je brala božične pravljice najmlajšim bolnikom v pediatrični bolnišnici v Washingtonu. Branje pravljice pa je kljub vsemu potekalo nekoliko drugače. V prostoru z njo sta bila le dva otroka, ostali pa so pravljico poslušali v svojih sobah prek videoprenosa. Ker pa so ameriški mediji malo nastrojeni proti družini Trump, so seveda tudi tokrat našli vzrok za »škandal«, saj so mnogi Melanio kritizirali, ker se ni držala priporočenih varnostnih ukrepov. Pravljico je namreč brala brez zaščitne maske in mnogi se strinjajo, da je s tem povsem po nepotrebnem ogrozila že tako krhko zdravje otrok. V resnici pa je bila od otrok oddaljena več kot dva metra. A ne glede na vse, Melania je nalogo opravila z odliko in z nasmeškom, kot se za prvo damo spodobi.

Profimedia
Letos je branje pravljice potekalo drugače. Z njo sta bila v sobi le dva otroka, ostali so spremljali prek spleta.