Nicole Poturalski

To je nova ženska v življenju Brada Pitta

R.T.
27. 8. 2020, 09.18
Posodobljeno: 27. 8. 2020, 09.48
Deli članek:

Kako poteka ljubezensko življenje ameriškega zvezdnika Brada Pitta?

Profimedia
Brad Pitt molči.

Dobilo je nov zagon, kot poroča ameriška revija OK!. Pred dnevi so ga opazili na letališču Le Castellet na francoski Azurni obali. Družbo mu je delala 27-letna nemška manekenka Nicole Poturalski, ki je, tako številni tabloidi, zelo podobna njegovi bivši soprogi Angelini Jolie ali pa je nekakšna kombinacija Angeline in njegove prve žene Jennifer Aniston.

Paparaci so zaznali diskretno nežnost, ki jo je 56-letni filmski igralec izkazal do mladenke, a ne pretirano, saj je vedel, da je na javnem kraju. Sklepajo, da sta jo mahnila do njegovega dvorca Chateu Miraval, ki sta ga še z Angelino kupila leta 2011.

In kaj počne 27-letna Nicole Poturalski? Manekenka, ki živi v Berlinu, se je že pojavila na naslovnici modne revije Elle in tudi revije Cosmoplitan, sprehajala se je po modnih pistah New Yorka, Pariza in Milana, na instagramu pa ima več kot 100 tisoč sledilcev.

Kdaj se je spoznala z Bradom Pittom in kako dolgo že prijateljujeta? Nekateri menijo, da bi lahko bila skupaj že konec marca, ko je Nicole na Instagramu omenjala »ljubezen« in preživljanje časa z »mojo boljši polovico«.

Kakorkoli, ko so novinarji vprašali Pitta o novi zvezi, jim ni želel odgovarjati.