Nekoč lepi fantek zdaj postal »Jezus«

FOTO: Šokantna spremeba slovenskega mistra, kaj se dogaja s Tilnom Grahom?

N.S.
18. 8. 2020, 20.34
Posodobljeno: 18. 8. 2020, 22.15
Deli članek:

Le kdo se ne spomni mistra Slovenije 2016 Tilna Graha, ki še danes velja za enega najbolj simpatičnih in očarljivih zmagovalcev tega lepotnega izbora? A če bi ga danes srečali na cesti, ga po vsej verjetnosti ne bi prepoznali …

Mediaspeed
Nekoč čeden mister Slovenije Tilen Grah ...

Nekdanji mister Slovenije Tilen Grah si je namreč pri 24 letih pustil dolgo brado in lase, s čimer močno spominja na Jezusa Kristusa, mnogi pravijo v šali.

Simpatični mladenič sicer priznava, da je stil prevzel po 41-letnem igralcu Jasonu Momoi, zvezdniku filma Aquaman in serije Igra prestolov. Nad njegovim novim videzom je navdušeno tudi njegovo dekle Nataša Hrovat, ki ga je spodbujala, naj si pusti rasti lase in brado. Kot pravi postavni maneken, se s komentarji drugih ne ukvarja, saj ve, da ne more biti vsem všeč njegov divji videz, najbolj pomembno je, kaj misli sam in njegova izbranka. Naš nekdanji najlepši Slovenec pa je pred dnevi praznoval 24. rojstni dan, in sicer na hrvaški obali, kjer z izbranko dopustujeta in se predajata romantičnemu vzdušju, daleč stran od družbenih omrežij in norega sveta. Ena od stvari, ki si jih je za rojstni dan zaželel postavni Tilen, je, da bi lahko spet začel potovati po svetu, saj je to njegova velika strast, ki jo že pošteno pogreša.

Osebni arhiv
... po novem prisega na »divji in zapuščen« videz.