Zvezdniki

Korono so »staknili« od Seve do Anabel

C.R.
17. 8. 2020, 20.35
Deli članek:

Kot je minuli vikend v šali zapisal igralec Jan Bučar: »Matr, zdej bo že moderno imeti korono ...« To je bil namreč njegov komentar na vse zvezdnike, ki so v zadnjih dneh sporočili, da so pozitivni na covid-19.

Instagram
Severino je glede pozitivnega testa na koronavirus »zašpecal« nekdanji mož Milan, nato pa je javno priznala tudi pevka sama.

Brezglavo dopustovanje, obiskovanje zabav in druženja je le nekaj načinov, kjer so se nekateri okužili z novim koronavirusom.
Zadnje dni pa na dan prihajajo novice, kjer številni znani obrazi javno priznavajo, da je bil njihov test na covid-19 pozitiven.

Še pred poletjem je najprej okužbo potrdil pevec Simon Gomilšek, ki nas je leta 2004 s soprogo Diano zastopal na izboru za pesem Evrovizije. Potem so sledile novice iz Hollywooda, da so okuženi od Toma Hanksa, srbske pevke Svetlane Ražnatović - Cece do princa Charlesa. Zadnje dni, ko se poletni dnevi selijo v drugo polovico avgusta, in ob vseh novicah o okužbah iz Hrvaške pa okužbo s koronavirusom priznavajo številni estradniki.

Profimedia
Med prvimi z Balkana je pozitivni test na korono priznala kraljica turbofolka Svetlana Ražnatović - Ceca.

Ena prvih pri nas je bila pevka Anabel, ki je kar prek družbenih omrežij sporočila, da je pozitivna na covid-19. Enaindvajsetletna glasbenica je pred dnevi priznala, da jo trenutno pestita le dva simptoma, izguba vonja in okusa. Minuli vikend je okužbo potrdila tudi pevka Severina, ki je poletje preživela v Dalmaciji, ob vrnitvi v Zagreb pa sporočila: »Čeprav nimam nikakršnih simptomov, sem danes dobila potrditev, da sem pozitivna na covid-19,« je v petek sporočila Severina, ki so jo mnogi opazili, kako je sproščeno plesala ter uživala v glasbi, vse to brez zaščitne maske. Zapisala je tudi, da je test njenega sina negativen. »Takoj zjutraj po kontaktu z epidemiologom sem se lotila postopka. Obvestila sem očeta svojega otroka ter ga v dogovoru z njim predala dva dni pred določenim terminom, da z njim preživi dneve v samoizolaciji, ne glede na negativen test,« je opisala prve korake po tem, ko je dobila informacije o rezultatih testov.

Mediaspeed
Priljubljena pevka Anabel že nekaj dni preživlja v karanteni po tem, ko je izvedela, da je okužena.

V Sloveniji se je minuli vikend že začelo govoriti o nekaterih znanih obrazih, katerih test je bil tudi pozitiven, a o tem ne želijo govoriti. Igralec Jan Bučar je ob vseh zvezdniških priznanjih glede korone vse skupaj strnil v malo šalo: »Matr, zdej bo že moderno imeti korono ...« Šala gor ali dol, vsi upamo, da »korona trend« ne bo naraščal še naprej!