Hitradio Antena

Zakaj bo voditelj visel z vrha stolpnice?

N.N.
18. 8. 2020, 15.53
Posodobljeno: 18. 8. 2020, 15.57
Deli članek:

Ljubljani se obeta koncert, kot ga prestolnica še ni videla. Hitradio Antena v četrtek 20. avgusta ob 17. uri pripravlja enkratno glasbeno izkušnjo in sicer Koncert s stoplnice.

Promocijsko gradivo
Jaka Peterka

Matic Gabriel
Imset

Člani skupine Imset, med katerimi je tudi novi popoldanski voditelj Hitradia Antene Jaka Peterka, se bodo spustili na vrveh z vrha stolpnice TR3 in izvedli nepozabni glasbeni dogodek.

»Občutki so zelo mešani. Pride trenutek, ko se ti zdi, da imaš največja "jajca" na svetu in bo šlo to z levo roko. Ko pa te prešine, da bomo viseli 70 metrov nad tlemi, pa se to mišljenje hitro spremeni. Ampak mislimo, da se ne bomo ustrašili, zaenkrat (smeh),« so povedali članki skupine, ki se že na polno pripravljajo. »Takoj smo pozvali vso našo ekipo, pričeli z vajami in naštudirali kako tesno pritrditi inštrumente, ker najbrž ne bi bilo pametno, da kaj pade dol. (smeh) Pripravljeni bomo 120%, višina pa bo povedala, če to drži. Načeloma nimamo takega strahu pred višino,« so samozavestni fantje.

Seveda bo poskrbljeno tudi za varnost, saj bodo ob njih ves čas člani Gorske reševalne službe Kamnik. Za tiste, ki si spektakel ne boste mogli ogledati v živo, bodo s prenosom poskrbeli na Hitradiu Antena ter na njihovem Facebook in Instagram profilu.