Premagala koronavirus

V šmarskem domu se je okužila tudi mama Tanje Ribič: "Preživeli sva pravo dramo"

R.T.
1. 7. 2020, 09.51
Posodobljeno: 1. 7. 2020, 10.09
Deli članek:

Jožica, mama Tanje Ribič, je premagala koronavirus.

Instagram (osebni profil)
Tanja Ribič z mamo Jožico

Tanja je povedala, da ji je soprog Branko Đurić Đuro za rojstni dan podaril mobitel. "Đuro in jaz se vedno dogovoriva in poveva drug drugemu, kaj trenutno najbolj potrebujeva. Tokrat sem rabila mobilni telefon," je dejala Tanja. 

Slovenska igralka in pevka Tanja Ribič je pred dvema dnevoma praznovala svoj 52. rojstni dan. Ta rojstni dan je bil poseben ravno zato, ker je po dolgem času lahko pred kratkim spet objela svojo mamo Jožico. Jožica, ki biva v domu starejših v Šmarju pri Jelšah, kjer je bilo eno od slovenskih žarišč koronavirusa, se je namreč tudi sama okužila z zloglasnim virusom in bila v osamitvi. 

Ribičeva je o tem spregovorila za bosanski portal Avaz: "Preživeli sva pravo dramo. Čeprav pripada rizični skupini, ni imela povišane telesne temperature, le bolečine v trebuhu". Jožica je koronavirus že prebolela, Tanja pa je ljudem sporočila, da se da covid-19 premagati tudi v bolj zrelih letih. "Moja mama je imela srečo, da ima močan imunski sistem. Že pred okužbo sem ji preventivno dajala homeopatska zdravila," je dejala igralka, ki pravi, da "moramo biti pametni in ne panični". 

Tanja je pred pandemijo za ameriškega ponudnika filmov in drugih video vsebin prek spleta Netflix snemala serijo v Londonu. Snemanje, ki je bilo zaradi kriznih razmer prekinjeno, pa naj bi se nadaljevalo avgusta.