"Temu se reče karantena število 2"

Voditeljica sporočila: Doletel me je drugi val

E.J.
3. 6. 2020, 20.20
Deli članek:

Vedno zabavna Jerica Zupan nima sreče. Zaradi poškodbe med pohodom na svojo priljubljeno goro je dobila mavec in bo spet nekaj časa morala ostati doma.

Instagram
Jerica je takole sporočila, da se je njena karantena znova začela.

Radijska voditeljica Jerica Zupan je med karanteno veliko pospravljala in preurejala. »Začela sem preurejati balkon in pa tudi svojo garderobo,« je dejala in dodala, da je zelo ponosna na svojega fanta Tima. »Moj Timo pa se je naučil drožiti in speče najboljši kruh na svetu.« Jerica je sicer športna navdušenka in se rada poda na Šmarno goro, kar je počela tudi med karanteno. A zadnji izlet se je slabo končal. Jerica je namreč nerodno stopila in si poškodovala gleženj ter dobila mavec. »Ko se je življenje spet začelo, je mene doletel že drugi val ... Temu se reče karantena NO. 2!« je sporočila in dodala, da je dobila tudi bergle ter da bo kar nekaj časa imela »omejeno gibanje«.

NIMAM OVIR

Jerica je povedala, da je njen cilj sicer uživati v športu, pred karanteno je telovadila z osebnim trenerjem, od nekdaj pa ji je ljub sprehod na Šmarno goro, kamor se je odpravila tudi že pred sončnim vzhodom. »Na Šmarno goro sem šla tako zgodaj samo dvakrat, ker sem želela videti sončni vzhod, in moram priznati, da je zares magično.« Jerica je znana tudi po svojem glasbenem talentu in pevskih sposobnostih, ki jih rada pokaže v slovitih Anteninih gverilskih coverjih, v katerih je denimo že odvrgla modrček. »Poznana sem po tem, da nimam nekih ovir in da se rada zabavam.«