Zabava

Shatner ob ločitvi prejel vso konjsko seme

R.T.
6. 3. 2020, 19.47
Posodobljeno: 6. 3. 2020, 21.53
Deli članek:

Igralec William Shatner se je nedavno razvezal s soprogo Elizabeth Shatner, pogodila pa sta se tudi o tem, kako si bosta razdelila lastnino.

Profimedia
William Shatner

88-letni William Shatner, ki je zaslovel kot kapitan James T. Kirk v seriji Zvezdne steze, in Elizabeth Shatner sta se o razdelitvi sredstev sporazumela v torek na sodišču. Shatner, tudi znan konjerejec, bo iz zakona odkorakal s konjema z imenoma Renaissance Man’s Medici in Powder River Shirley, psoma z imenoma Macchiato in Double Espresso, v lasti pa mu bo ostalo tudi vso konjsko seme, kot tudi vsa oprema, namenjena vzreji konj.

Elizabeth, ki je tudi sama dreserka konjev, bosta ostala konja Belle Reve’s So Photogenic in Pebbles, dovoljeni pa so ji tudi obiski drugih konjev. Razdelila sta si tudi od konjev manj pomembne nepremičnine. Shatnerju sta ostala kalifornijski ranč v vasici Three Rivers inhiša v losangeleški soseski Studio City. Nekdanja soproga bo lastnica domov v letovišču Malibu Cove in mestu Versailles v ameriški zvezni državi Kentucky. Sodišče ji je podelilo tudi pravico do obiskov Shatnerjevega ranča, kjer bo lahko »občasno nabirala sadje« ter obiskovala grobove svojega pokojnega prvega soproga in poginulih konjev. Par sicer ni imel otrok, tako sodišče na tem mestu ni imelo težkega dela ali dela sploh. Ker sta podpisala predporočno pogodbo, bo denar ostal v žepih vsakega posameznika. Shatner naj bi imel sicer pod palcem več kot 100 milijonov dolarjev. Ločitev od svoje sicer četrte je konec decembra zahteval sam.

Profimedia
William in Elizabeth Shatner.