LJUBEZEN PO DOMAČE

Strastne romance iz kmečkega šova je konec: Za mene je mrtev, naj bo živ in zdrav

E.J.
19. 2. 2020, 20.21
Posodobljeno: 19. 2. 2020, 21.09
Deli članek:

Ljubezen med Renatom Lužarjem in Tamaro Korošec je bila ena izmed redkih romanc, ki so se ohranile še po koncu resničnostnega šova. A zdaj je dokončno počilo.

Tamara Korošec
V šovu je povedal, da išče žensko, saj bi se rad poročil.

Pred dvema letoma smo v šovu Ljubezen po domače spremljali romanco Renata Lužarja in Tamare Korošec; pred kamerami sta se zaljubila in postala par. Nato sta ves čas objavljala vroče fotografije, med poljubljanjem, iz masažne kadi in iz spalnice. Še konec leta je kazalo, da sta srečno zaljubljena. Sicer nista nikoli skrivala, da je med njima kdaj tudi počilo, a golobčka sta se vedno kaj hitro pobotala. Že proti koncu šova sta se zaročila in kazalo je, da se bosta kmalu poročila, a sta se za kratek čas razšla, nato pa sta se pobotala, posvojila kužka in napovedala poroko za poletje. To sta sicer kmalu odpovedala, saj bi bila poroka prevelik finančni zalogaj, a sta še vedno veljala za enega najbolj zaljubljenih resničnostnih parov pri nas.

Osebni arhiv
Renato in Tamara sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače

LJUBEZNI JE KONEC!

Tamara, ki se na telefon ne javlja, pa je zdaj prek svojih družbenih omrežij sporočila, da se je preselila nazaj domov, na Štajersko – z Renatom je namreč živela v hiši z njegovimi starši in bratom, na njihovi kmetiji, skupaj sta celo načrtovala svoj posel, prodajati sta želela ekološko pridelano hrano. A Tamara se ni le odselila, temveč je ljubezni zdaj prav konec. »Kar se tiče bivšega, za mene je mrtev, naj bo živ in zdrav,« je zapisala na svojih družbenih omrežjih in potrdila, da je ene najdaljših romanc iz slovenskih resničnostnih šovov konec. Avtomehanik in kmet Renato pa se na telefonske klice prav tako ne odziva, zapisal je le: »Da nekaj pojasnimo. Tudi če sem bil na TV pa iskal žensko, to še ne pomeni, da sem jaz zdaj dolžen vsem in vsakemu razlagati vsak svoj korak. Moje življenje je moja stvar.«