Svetu pokazala dotike

FOTO: Brad Pitt in Jennifer Aniston: prijateljstvo ali več?

N.S.
22. 1. 2020, 20.30
Deli članek:

Da sta nekdanja zakonca Brad Pitt in Jennifer Aniston spet v dobrih prijateljskih odnosih, že dolgo ni več skrivnost, na podelitvi nagrad igralskega ceha (SAG) pa sta svetu pokazala še dotike in klepet.

Profimedia
Oboževalci so na ta trenutek čakali vse od ločitve leta 2005.

Po 15 letih od ločitve sta nekdanja zakonca Brad Pitt in Jennifer Aniston, ki sta pred leti veljala za najlepši par v Hollywoodu, spet sprožila vroča ugibanja o tem, ali se med njima znova kaj plete.

Igralca sta se udeležila podelitve nagrad SAG, ki jih podeljujejo igralskemu cehu. Ko je Jennifer Aniston prejela nagrado, je njen nekdanji soprog njen govor spremljal v zaodrju, kasneje pa so ju fotografi ujeli v objektiv med zabavnim in dokaj sočnim klepetom. Več kot očitno je, da se Jen in Brad zelo dobro razumeta in da med njima ni nobenih zamer, njuni oboževalci po vsem svetu pa so preplavili družbena omrežja s sporočili, da so presrečni, da so po vseh teh letih le dočakali trenutek, ko se zvezdnika ne le smejita, ampak tudi držita za roke.

ZNOVA PAR?

Zvezdnika sta tako sprožila nova ugibanja, ali je med njima znova vzklila ljubezen. Spomnimo, par je bil poročen med letoma 2000 do 2005; zakon se je končal, ko se je Brad zapletel v afero z Angelino Jolie. Vse do njegove ločitve od Angeline se z Jennifer nista srečala, potem pa sta spet navezala stike, saj je bila prav Angelina tista, ki je Bradu prepovedala stike z bivšo ženo. Zdaj pa se na veliko ugiba, ali sta spet par. Igralca to sicer zanikata, ampak saj poznamo to zgodbo o zanikanju ... Ne bi bilo ne prvič ne zadnjič, če bi se bivša zakonca spet pojavila na rdeči preprogi kot zaljubljen parček.

Profimedia
Brad je z zanimanjem opazoval zahvalni govor nekdanje žene.