Srbska starleta

Jelena Karleuša razkrila, kako bo Duško Tošić plačal za grde besede

R.T.
31. 12. 2019, 13.10
Posodobljeno: 31. 12. 2019, 13.19
Deli članek:

V novem letu si želi več smeha in da bi jo zaobšle vse težave in nesreče.

Profimedia
Jelena Karleuša in Duško Tošić

Leto 2019 je bilo za srbsko starleto posejano s preizkušnjami, a najhujša med njimi je bila smrt matere Divne. Zato je odločena, da v novo leto zakoraka z optimizmom.

»Letos sem bila močna, v prihajajočem želim biti srečna. Ostala sem brez mame, ki mi je v življenju pomenila vse. Počasi se pobiram in čas je, da nadaljujem, kot bi to želela ona,« je povedala Jelena Karleuša (41). Glamurozno dekoracijo svojega beograjskega doma je posvetila ravno mami.

Izguba kilogramov

Tekom leta smo lahko bili priča tudi njeni telesni preobrazbi. »Žrla sem se od znotraj. A nisem shujšala zaradi tega, za to ima zasluge posebna zdrava dieta. Kot vsak lev sem se za ta korak odločila, ko mi je mož rekel, da sem debela. Zdaj se zaradi tega kesa. V novem letu me boste videli v mikrobikiniju.« Ne skriva, da gredo njenemu možu Dušku Tošiću (34) njene provokativne oprave občasno v nos. »Mojemu Dušku to preprosto ni všeč. Sprašuje me, kako dolgo se bom še slačila, jaz pa mu odgovarjam, da se ni poročil z gospodinjo, ampak z Jeleno Karleušo.«