Naraščaj

FOTO: Štorklje so obiskale veliko znanih Slovenk

E.J.
31. 12. 2019, 06.56
Deli članek:

V tem letu smo poročali o številnih znanih Slovenkah in Slovencih, ki so se razveselili naraščaja, med njimi je nekaj športnikov in tudi politik.

Osebni arhiv
Sanja Grohar je sina Nicolaia rodila v Londonu.

Že takoj po novem letu sta se novih družinskih članov razveselili uspešni slovenski spletni vplivnici, ki živita v tujini. Nekdanja miss Slovenije, danes pa uspešna vplivnica, ki se lahko pohvali z izredno visokimi zaslužki s svojimi objavami na spletu, Sanja Grohar (35), je v Londonu rodila prvega otroka, sina Nicolaia, medtem ko se je miss Universe Iris Mulej (38) razveselila svojega drugega otroka in sina Aarona rodila doma na Jesenicah, sicer pa družina živi v Budvi. Že četrtega otroka se je razveselil raper Zlatko (36), pevec argentinskih korenin Isaac Palma (28) pa je pozdravil deklico Isabello, prvorojenko. Kmalu nato je pri 55 letih že tretjič zibal nekdanji predsednik vlade Miro Cerar, medtem ko je plesalec in najstrožji sodnik v šovu Zvezde plešejo Andrej Škufca pri 45 letih prvič postal oče. Ana Lukner Roljič, ustanoviteljica dobrodelnega sklada Anina zvezdnica, je svojega prvorojenca poimenovala Jackson, veselje pa je bilo tudi pri vrhunskem kolesarju Primožu Rogliču (30), ki se je prav tako razveselil dečka.

@free_spirit_mama
Tudi drugega otroka je Iris Mulej rodila na domačih Jesenicah.

RODILA JE KAR DOMA

Letos smo dobili tudi prvega otroka iz ljubezenskega resničnostnega šova, dobila sta ga Jaka Hafner in Ana Podobnik. Ana se je v šovu sicer potegovala za srce Jakovega brata, a kmalu našla ljubezen v Jaki in rodila deklico, kmalu pa sta se tudi zaročila. Tako je bila druga polovica leta polna poročanja o zvezdniških novorojenčkih: televizijska voditeljica Ota Roš (40) se je razveselila drugega otroka, prvega sina pa plesalec Miha Vodičar (32). Kuhar in sodnik iz kuharskega šova Luka Jezeršek se je razveselil tretjega otroka, sina. Veliko se je pisalo tudi o igralki Ani Dolinar Horvat (36), ki je rodila drugega otroka kar doma, sicer pa je mama trem otrokom, saj je deklico Nano Amo posvojila.

Osebni arhiv
Raper Zlatko je postal oče že četrtič.

Instagram
Nekdanji predsednik vlade Miro Cerar je letos zibal že tretjič.

POP TV
Jaka Hafner in Ana Podobnik iz šova Ljubezen po domače sta se razveselila prvorojenke.

Instagram/Miha Vodičar
Plesalec Miha Vodičar je prvič postal očka.

Šimen Zupančič
Igralka Ana Dolinar je svojega drugega otroka rodila kar doma.

Instagram
Kuhar in sodnik v kuharskem šovu Luka Jezeršek se je v tretje razveselil sina.