NOV PAR

Ta Slovenka je novo dekle slavnega pevca Seala

E.j.
27. 11. 2019, 20.20
Posodobljeno: 28. 11. 2019, 13.50
Deli članek:

Nemške medije preplavljajo fotografije nekdanje slovenske tenisačice, danes pa trenerke Tine Hojnik, in svetovno znanega pevca Seala.

Profimedia
Poljub Seala in Tine Hojnik pred paparaci pove vse.

Na dobrodelnem teniškem turnirju na Floridi, kjer sicer ni manjkalo hollywoodskih zvezd, je največ pozornosti požel nov par. Prvič sta si naklonjenost v javnosti namreč izkazala britanski pevec Seal (56), ki ima za seboj kar nekaj svetovnih uspešnic, predvsem pa je nekdanji soprog ljubljenke nemškega občinstva, supermanekenke Heidi Klum (46), ter nekdanja slovenska tenisačica, danes pa učiteljica tenisa Tina Hojnik (38). Tina sicer v svetu tenisa ni prilezla na vrh, pišejo nemški mediji, a že nekaj časa deli teniške nasvete znanim osebnostim, med katerimi je tudi Seal. Ta naklonjenosti do Tine ni skrival in jo je pred paparaci tudi poljubil. Novopečeni par sicer svoje zveze javno še ni potrdil ali komentiral, a glede na nazorne fotografije menda niti ni treba posebej razlagati, da gre za zaljubljeni parček.

Profimedia
Mediji Slovenki Tini Hojnik pripisujejo podobnost s Heidi Klum.

Kdo je Tina?

Ko so se fotografije paparacev pojavile, so najprej pisali, da gre za neznano svetlolasko, zelo podobno Sealovi nekdanji soprogi Heidi Klum, s katero se je pevec razšel leta 2012. Ločitev je bila zelo odmevna, bila sta poročena osem let in živela skupaj s svojimi tremi otroki ter sinom italijanskega poslovneža Flavia Briatoreja, s katerim je Heidi imela otroka, še preden se je poročila s Sealom. Heidi se je sicer poleti poročila s 17 let mlajšim kitaristom skupine Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem. O Tini in njenem zasebnem življenju pa ni prav veliko znanega. Igrala je v dvojicah in bila med posameznicami najboljša 813. na svetu, v dvojicah pa 528. na svetovni lestvici. Pred leti se je odločila za novo poslovno pot v Los Angelesu, kjer danes živi in dela.

Profimedia
Osemintridesetletna slovenska učiteljica tenisa Tina Hojnik se je znašla na mnogih naslovnicah.