Ne prizanaša ji

Meghanine solze razbesnele polsestro: Si morda vprašala očeta, kako se počuti?

R.T.
25. 10. 2019, 08.02
Posodobljeno: 25. 10. 2019, 08.07
Deli članek:

Samantha Markle je odtujeno polsestro označila za hinavko, potem ko je vojvodinja jadikovala, da jo ljudje le redko pobarajo po njenem počutju.

Profimedia
Samantha Markle

Dokumentarec Harry & Meghan: An African Journey o Sussekških še vedno buri duhove. V enem od prizorov Meghan Markle na robu solz pripoveduje, da jo le malokdo povpraša, če se dobro počuti.

Brez usmiljena

Njeni 54-letni polsestri iz Virginije je ob tem odneslo pokrov. Kako si drzne, se je pridušala, izjaviti kaj takega, ko pa nekaj zdravstvenim preplahom navkljub ni preverila, kako je njen oče Thomas Markle. "Si morda vprašala očeta, kako se počuti po dveh infarktih, sem si mislila," je za Inside Edition povedala Samantha Markle.

Vojvodinja Sussekška je ni ganila niti s pritoževanjem na račun negativne medijske pozornosti, ki je je deležna vse od lanske poroke s princem Harryjem. "Točno je vedela, v kaj se spušča, zdaj pa je dobila, kar je iskala," je bila neusmiljena Samantha. "Zdi se mi nezaslišano, da se milijonarka, ki po svetu potuje s telesnimi stražarji, sploh pritožuje o čemerkoli." Ob tem je poudarila, da ni nesramna, govori le resnico.

Je pa imela povedati vsaj eno lepo stvar na račun dokumentarca – za Archieja je dejala, da je ljubek. In da je podoben Harryju.

Samantha in Meghan nista govorili že več kot desetletje. Vojvodinji Sussekških v javnosti ne prizanaša. Največji kamen spotike med sestrama je dejstvo, da je Meghan pretrgala vse stike z očetom.