Energična rdečelaska

FOTO: Andrej pozna vse moje obraze, je moj največji oboževalec

E.J.
28. 9. 2019, 20.31
Posodobljeno: 28. 9. 2019, 21.08
Deli članek:

Priljubljena pevka in voditeljica Maja Oderlap priznava, da se pred vsakim nedeljskim nastopom pošteno spoti od treme, čeprav vsak prosti trenutek do nastopa izkoristi za vajo.

Osebni arhiv
Maja s svojim Andrejem na izletu v Gardalandu – zelo je vesela, da je preteklo nedeljo prišel navijat zanjo v studio, kot tudi cela njena družina.

Pevka, urednica in voditeljica na Televiziji Veseljak ter voditeljica različnih prireditev Maja Oderlap nastopa tudi v oddaji Znan obraz ima svoj glas. V prvi oddaji se je prelevila v Nedo Ukraden, jutri pa bo stopila v čevlje Bonnie Tyler. »Imitirati Nedo Ukraden je bilo izjemno težko. Ona je posebna, tako zaradi energije kot specifike vokala. Bonnie je spet čisto druga zvrst in vsak trenutek izkoristim za vajo. Vsekakor si želim imitacije kakšnega slovenskega lika. Veliko odličnih in posebnih izvajalcev imamo, katerih skladbe so poznane, in zanimivo bi bilo stopiti v kakšne take 'škornje'. Ne bi se pa najbolj razveselila rapanja,« pravi energična rdečelaska in dodaja: »Lagala bi, če bi rekla, da pred nastopom nimam treme. Seveda jo imam! In, ja, moram priznati, da se kar potim.« Pravi, da ji sodelovanje v šovu vzame veliko časa. »Je naporno. Ampak sem vesela in hvaležna, da lahko vsako nedeljo zabavam gledalce pred malimi ekrani. Saj to je vendar največja zabava te jeseni! Takoj po končani oddaji ni enostavno pozabiti na aktualno imitacijo in se v ponedeljek že posvetiti novi. To je res svojevrsten izziv. Sledijo vaje, 'probe' kostumov, snemanja, generalke ... Skratka, teden je mimo, kot bi mignil.« Kljub temu pa najde čas še za lastno glasbeno ustvarjanje. »Po koncu šova izide moja plošča. Že komaj čakam! Na njej bodo zbrane vse moje uspešnice: Vem jokala bom, Zaljubljene pesmi, Bodi malo moj, Dva koraka ... S fanti skupine Naveza pa že pripravljamo nekaj novega. Prepričana sem, da bodo poslušalci navdušeni. Ker mi smo že,« pravi v smehu.

POP TV
Jutri bo lepa pevka stopila v čevlje Bonnie Tyler, priznava pa, da bi z veseljem zapela tudi v slovenščini. - 3 Ob napornem urniku si baterije napolni z dolgimi sprehodi. - 2 Ne le urednica in televizijska voditeljica, Maja je tudi znana p

Podpira jo vsa družina

Maja je srečno zaljubljena v Andreja, ki je njen največji oboževalec. »Obenem pa tudi tolažnik, kadar imam sama slabe dneve, moj podpornik. Pozna vse moje obraze. (smeh) Preteklo nedeljo je prišel navijat v studio in tega sem bila tako zelo vesela. Ob meni je bila celotna moja družina, glasno so navijali. Vem, da so ponosni name in komaj čakajo nedeljske večere. Za vse sem jim neizmerno hvaležna.« Maja pa na TV Veseljak vodi tudi oddajo Iskreno, ki se vrača na male ekrane 10. oktobra. »Prihajajo oddaje, polne emocij in iskrenih zgodb, ki jih piše življenje. Dotikamo se najintimnejših področij, kot so ljubezen, zaupanje, prevare, strah, zdravje, otroštvo, stresne situacije in še kaj ... V prvi oddaji bo moj gost radijski voditelj Miha Deželak. Kdo je Miha, ko ugasnejo mikrofoni? Obljubljam vam, da bo več kot zanimivo.«

Osebni arhiv
Ob napornem urniku si baterije napolni z dolgimi sprehodi.

Osebni arhiv
Maja se rada lepo uredi, sploh če ob tem pomaga v dobrodelne namene, kot je bila akcija Odreži drugačnost.

Osebni arhiv
Ne le urednica in televizijska voditeljica, Maja je tudi znana pevka, ki kmalu napoveduje izid plošče s svojimi največjimi uspešnicami.