Lili in Marko

Največja vez med njima sta otroka

E.J.
2. 8. 2019, 20.05
Posodobljeno: 2. 8. 2019, 21.49
Deli članek:

Marko Potrč je zapisal, da je njegova dolgoletna partnerica Lili Žagar vendarle rekla DA!

Osebni arhiv
Marko zadnja leta trdo trenira, zdaj je na kolo končno spravil še svojo Lili, ki je povedala, da je ponosna, saj ji je uspelo odpeljati celo progo.

Še vedno veljata za lepši televizijski par, saj sta bila kar nekaj časa skupaj pred kamerami, kjer sta se tudi zaljubila. Danes sta Marko Potrč (39) in Lili Žagar (38) starša deklice Inje (6) in dečka Tilna (10), zgradila sta hišo, Marko pa ima uspešno podjetje, v katerem pomaga tudi Lili. V zadnji objavi pa je Marko presrečen zapisal, da je Lili končno rekla da! Vendar pa se dolgoletni par ni odločil za poroko, kot lahko beremo v nadaljevanju, le Lili je popustila in se z Markom odpravila na kolo, s tem pa Marka zelo osrečila. Toda ali se sploh nameravata poročiti oziroma kaj jima poroka pomeni?

O POROKI SE POGOVARJATA

»Res se kdaj pogovarjava o tem. Za poroko nama nikoli ni bilo zelo mar, da ne bi mogla živeti brez tega papirja. Največja vez med nama sta otroka in tega ne more zamenjati noben prstan ali papir. Vez, ki jo imaš s partnerjem, ko imaš skupaj otroka, je najmočnejša in traja do smrti, tudi če greš narazen. Poroka mogoče bo kdaj,« sta pred časom odgovorila na to vprašanje in dodala, da si eden želi veliko, drugi pa majhno poroko – in tu se njuna debata o poroki običajno konča.