RAZKRIVAMO

FOTO: Na poroki enemu najbogatejših Slovencev pela tudi pevka Severina

N.N.
25. 7. 2019, 20.30
Deli članek:

Minuli vikend je na prečudoviti poroki večno zvestobo svoji izbranki obljubil premožni poslovnež Tomaž Žvipelj, ki je po besedah nekaterih gostov imel zares sanjsko poroko.

Instagram
Pregrešno bogati poslovnež Tomaž Žvipelj in njegova izbranka Sanja sta dahnila usodni dan.

Čeprav je poročni dan enega najbogatejših Slovencev potekal v precej zasebni atmosferi, so nekateri svatje vseeno delili srečne trenutke s poroke.
Poroka enega najbogatejših slovenskih podjetnikov, Tomaža Žviplja, in njegove srčne izbranke Sanje je potekala na prestižni italijanski lokaciji, na letovišču Castello di Spessa, ki posluje v gradu iz 12. stoletja, ponaša pa se s panoramskim razgledom na vinograde v kraju Capriva del Friuli. Da bo šlo za res posebno in unikatno poroko, je bilo razvidno že s seznama povabljencev, saj so bili med svati številni premožni podjetniki in znani obrazi. Poroka je sicer potekala v zasebni atmosferi, a si večina gostov ni mogla pomagati, da ne bi objavljala podrobnosti s poroke na družbenih omrežjih. Med gosti so recimo izstopali poslovnež Joc Pečečnik, manekenka Iris Mulej in njen partner, poslovnež Admir Bračić, nekdanja manekenka in lobistka Tina Gaber, manekenka Sabina Remar in njen premožni partner Tomaž Kralj, ljubljanski župan Zoran Janković, ki naj bi mladoporočenca tudi poročil, in mnogi drugi.

Instagram
Koncert Severine za mladoporočenca je bilo menda darilo Joca Pečečnika.

SEVERINA KOT DARILO

Znano je, da je na zabavi po poroki svoj koncert imela tudi največja hrvaška zvezdnica Severina Kojić. Iz zaupnih virov smo izvedeli, da je bil njen nastop darilo enega najbogatejših Slovencev, Joca Pečečnika, ki naj bi za Severino odštel kar 30 tisoč evrov. Ja, vsekakor je šlo za poroko, ki je tako mladoporočenca kot svatje ne bodo nikoli pozabili.