Mrzel tuš

Zakaj Deželak svoje sodelavce zmerja z barabami?

N.N.
18. 7. 2019, 12.21
Posodobljeno: 18. 7. 2019, 12.24
Deli članek:

Voditelj Radia 1 Miha Deželak je doživel mrzel tuš. Vedno nasmejani radijec je očitno vstal z levo nogo in dan začel malce bolj kaotično, kot je mislil.

Promocijsko gradivo
Ekipa Radia 1: Denis Advdić, Jana Morelj, Miha Deželak, Anja Ramšak

Zgodba se je začela, ko naj bi se Miha moral v sklopu akcije 66 dni poletja odpraviti v Ribnico na Dolenjskem meriti temperaturo. Zgodaj zjutraj ga je klical kreativni direktor Radia 1 in ga jezno vprašal kje je, saj bi moral biti že na poti. Deželak je nato hitro sedel v avto in se odpeljal v Ribnico. A žal je šel v napačno Ribnico, tisto na Pohorju.

Ko je prispel na cilj, pa ni bilo nikjer nobenega iz radijske ekipe. Poklicala ga je le voditeljica Ivjana Banić in mu v etru razkrila, da so se sodelavci želeli z njim pošaliti in ga poslali v napačno Ribnico. »Barabe! Vedel sem, da ste me nategnili!« je zakričal Miha. V posnetku si poglejte kako je še izgubil živce in se jezil na potegavščino. Sicer pa se Miha jeseni vrača v najbolj poslušani jutranji program skupaj s sovoditelji Denisom Avdićem, Jano Morelj in Anjo Ramšak. Oddaja Denis Avdić show, ki se vrača 26.8. bo z veliko zabave, smeha, dobre volje in glasbenih presenečenj popestrila jutra poslušalcev.