Snemanje

Slovenka posnela selfi s Salmo Hayek

Nejc Simšič
8. 5. 2019, 06.55
Deli članek:

Hollywoodski zvezdniki Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson in Salma Hayek so se pred dnevi mudili v Rovinju, kjer so snemali nadaljevanje filma Krij mi hrbet. Tokrat pa je za evforijo poskrbel tudi španski zvezdnik Antonio Banderas, ki se je Salmi Hayek pridružil v Trstu.

Instagram (osebni profil)
Tjaša Perko in Salma Hayek.

Zvezdniki Salma Hayek, Ryan Raynolds in Samuel L. Jackson so se v preteklih tednih mudili pri naših sosedih.
Najprej v Rovinju, nato še v Trstu, kjer so snemali tretje nadaljevanje filma Hitman's Bodyguard – kar so v slovenščino prevedli kot Krij mi hrbet. Medtem ko je Ryan snemanje končal že pred dnevi, pa je minuli konec tedna v Trstu, poleg Samuela L. Jacksona in Salme Hayek, snemal tudi Antonio Banderas, ki je tudi del hollywoodske smetane prihajajočega filma. Številni radovedneži in mimoidoči so se zbrali pred vladno palačo Palazzo della Prefettura z upanjem, da bodo v svoje objektive ujeli ali za trenutek videli katerega izmed zvezdnikov, se mogoče celo prerinili do zvezdniškega selfija ali avtograma.

Instagram (osebni profil)
Salma Hayek v Trstu.

Druženje z oboževalci

Salma in Antonio sta po koncu snemanja pozdravila zbrane oboževalce in jim pomahala v slovo, s čimer sta dokazala, da sta resnično pravi zvezdi, daleč od vzvišenosti, saj sta si za oboževalce vzela čas na vsakem koraku. "Tako prijazna sta bila, še posebej Salma, ki je vsak prosti trenutek namenila množicam oboževalcev, ki so jo hoteli pozdraviti in jo fotografirati. Bila sem res presenečena, da je tako srčna," je za medije povedala ena izmed oboževalk. Nekaj utrinkov evforičnih vzklikov je na družbenih omrežjih delila Banderasova izbranka Nicole Kimpel, 58-letni Španec pa je s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delil video, pod katerega je zapisal: "Adijo, Trst." S svojo izbranko sta namreč že zapustila Italijo in pristala v Parizu.

Profimedia
Ryan Reynolds, Selma Hayek in Samuel L. Jackson snemajo nadaljevanje filma Krij mi hrbet.