Alkotest

FOTO: Slovenski policist jo je ustavil – med smučanjem

T.P.
28. 2. 2019, 20.40
Deli članek:

Kraljica dance scene iz 90. let prejšnjega stoletja in televizijska voditeljica se je pred nekaj dnevi odpravila na smučanje v Slovenijo.

osebni arhiv
Renata Končić Minea in policist

RENATA KONČIĆ - MINEA je začela nastopati že v najstniških letih, petje pa je še vedno njena najljubša dejavnost. Na svojo prehojeno pot je zelo ponosna, saj se ji je na glasbenem vrhu uspelo obdržati brez škandalov – samo z dobro izbiro pesmi in razdajanji na nastopih.

Za uživanje v snežnih radostih je Minea izbrala Kranjsko Goro, med spuščanjem po belih strminah pa je doživela veliko presenečenje. S prijateljico Sonjo ju je namreč ustavil mož v modrem in jima odredil preizkus alkoholiziranosti. Sprva sta dekleti mislili, da gre za šalo, nato pa sta ugotovili, da policist misli smrtno resno.

O celotni izkušnji, podkrepljeni s fotodokazi, se je Minea razpisala tudi na instagramu.

»Ljudje, a je to mogoče? Na vrhu smučarske steze v Kranjski Gori me je zaustavil policist in mi dal pihati alkotest. Ali ne ve, da pijem samo sokove? Moja prijateljica Sonja se je sprva krohotala, nato pa je morala še ona pihati. Na srečo je bil gospod policist ljubezniv, testa sta pokazala 0,0 promila in sva lahko v spremstvu najinega čudovitega inštruktorja Saše Marincela nadaljevali z uživanjem v prekrasnem dnevu in smučanju,« je obelodanila Minea, ob tem pa svoje sledilce povprašala še, ali imajo tudi sami kakšne podobne izkušnje. Večina od njih je za policiste na smučišču prvič slišala, samo ena od njih pa je z njimi že imela opravka – zaradi prehitre vožnje si je prislužila opomin.

osebni arhiv
Renata Končić Minea