Težki časi

Žalostno: Tilen strt pred finalom

T.P.
20. 12. 2018, 20.11
Deli članek:

Za Tilna Lotriča bi ta teden moral biti posvečen izključno še zadnjim pripravam na finalni nastop v oddaji Slovenija ima talent.

Facebook
Tilen Lotrič in babica.

Žal pa je imela usoda drugačne načrte.

V ponedeljek se je moral namreč posloviti od svoje babice, na katero je bil zelo navezan.

POP TV
Lotrič je s pesmijo Jana Plestenjaka Pustil ti bom sanje v tretjem polfinalnem izboru osvojil največ glasov.

Tilen je letos začel študirati na akademiji za glasbo, smer petje, ima pa tudi zelo znanega sošolca – Žigo Laknerja, ki ga je širša javnost ravno tako kot njega prvič spoznala v šovu Slovenija ima talent. 

Babici se je z ganljivim zapisom poklonil na svojem facebooku. »Včasih se naenkrat nabere preveč stvari, a ravno takrat moramo ostati skupaj in močni. Draga babi, moje življenje si močno zaznamovala ... hvala ti za vse besede, za vse objeme, za vse poljube in vse nasvete ... predvsem pa za vse nasmehe. Včerajšnji poljub v slovo je bil zame zelo težak, a vem, da si z nami in da nas skupaj z angelčki spremljaš ter nam stojiš ob strani. Res si bila borka in moja največja junakinja. Hvala,« je zapisal Tilen Lotrič.

Na žalost babica tako ne bo videla njegovega finalnega nastopa. Ali bo Lotriču, ki je s svojim neverjetnim glasom že v avdicijski oddaji Slovenija ima talent tako zelo navdušil žirantko Marjetko Vovk, da je pritisnila zlati gumb, s katerim ga je ponesla naravnost v polfinale šova, kjer se je znova izkazal in se uvrstil v finale, uspel tudi veliki met, bomo izvedeli to nedeljo. Pevec obljublja, da bo na odru zelo pestro, več pa ni hotel razkriti, saj želi, da to ostane skrivnost.