LARA GRBIĆ

Slovenka, ki je očarala Ceco in Aco Lukasa

N.S.
19. 12. 2018, 20.15
Posodobljeno: 19. 12. 2018, 22.01
Deli članek:

Najstniška pevka Lara Grbić, ki je lani osvojila Balkan v TV-šovu Pinkove zvezdice, je zdaj uresničila veliko željo, ko je minuli vikend nastopila na koncertu v Stožicah, pred Ceco in Aco Lukasom.

Osebni arhiv
Lara Grbić in balkanska glasbena kraljica Svetlana Ražnatović - Ceca.

Mladi pevki Lari Grbić je minuli konec tedna zavidal sleherni obiskovalec velikega koncerta v ljubljanskih Stožicah, kjer je nastopila skupaj z dvema velikanoma balkanske glasbe. Laro je k nastopu na koncertu povabil organizator, ki je najstnico v preteklosti že slišal peti in je bil nad njo navdušen. Spomnimo, da je lani Lara tekmovala v srbskem šovu Pinkove zvezdice na Pink TV, kjer je prišla zelo daleč. Minulo soboto pa je bila edina, ki je nastopila pred Ceco in Aco Lukasom. »Petje v Stožicah je bilo nekaj neverjetnega. Občutek, ko stojiš na tako velikem odru, je nepozaben. Sicer sem v Stožicah enkrat že pela slovensko himno, na košarkarski tekmi, a tokrat je vsa publika pela z menoj in počutila sem se fantastično. To je bila izjemna izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabila,« je povedala Lara, ki je osvojila tudi Ceco.

osebni arhiv
Nad mlado pevko je bil več kot navdušen tudi glasbenik Aca Lukas.

Izpolnjene sanje

Lari se je srečanje s kraljico srbske turbofolk glasbe zdelo kot v sanjah. »Takoj ko sem končala nastop, me je želel spoznati Cecin menedžer, ki je, kot pravi, navdušen nad mojim petjem, videzom in obnašanjem na odru. Pravi, da sem rojena zvezda, zato me je tudi povabil, da se spoznam in fotografiram s Ceco. Tudi njej me je ves čas samo hvalil in ji povedal, da sem bila v Pinkovih zvezdicah. Bila je navdušena,« je razkrila ganjena Lara, ki ima o Ceci posebno mnenje: »Ceca je neverjetna ženska z izjemnim vokalom, je zelo prijazna, z njo sem se tudi malo podružila v zaodrju. Aco Lukasa sem prav tako srečala v zaodrju, kjer sva se spoznala in fotografirala. Bil je zelo prijazen, a tudi zelo utrujen, in sva zato izmenjala le nekaj besed.« Lara še vedno izpopolnjuje svoje glasbeno znanje v šoli klavirja in solopetja, pri opernem pevcu Rusmirju Redžiću, zato bomo o njej zagotovo še slišali.

oa
Pevko Laro Grbić čaka lepa prihodnost.