Vsem na očeh

FOTO: Populista Salvinija zaročenka pustila kar prek instagrama

S.R.
6. 11. 2018, 09.47
Posodobljeno: 6. 11. 2018, 14.03
Deli članek:

Uradno drugi, a za mnoge kar prvi mož v italijanski vladi populist Matteo Salvini je med poslovnim obiskom v Afriki nepričakovano postal spet samski.

Profimedia
Isoardijeva je umazano perilo oprala kar pred očmi javnosti.

Skrajno desnega italijanskega notranjega ministra Mattea Salvinija je njegova zaročenka, 35-letna Elisa Isoardi, pustila kar prek instagrama.

Isoardijeva je izjemno priljubljena voditeljica kuharske oddaje, ki se samo na instagramu ponaša z več kot 207.000 sledilci. Svoja čustva je izlila »na papir« in Salviniju napisala pesem. »Ne bom pogrešala tega, kar sva si dala, temveč bom pogrešala to, česar si nisva dala. Z velikim spoštovanjem do prave ljubezni, ki je med nama obstajala. Hvala, Matteo,« je zapisala pod objavo fotografije, ki razkriva tudi nežno plat njenega zdaj že nekdanjega zaročenca.

Deset ur po objavi se je oglasil še Salvini, ki ga je novica o dogajanju doma doletela med poslovnim obiskom v Gani. Populist je za odgovor izbral facebook, kjer je zapisal, da o zasebnem življenju zaradi svojega značaja in iz spoštovanja nikoli ni razpravljal pred javnostjo. »S tem ne bom začel zdaj in Italijanov to ne zanima. Ljubil sem, odpuščal, gotovo storil tudi napake, a sem verjel do konca. Na žalost je imel nekdo druge prioritete,« je potarnal.